Airbnb-tjenester

Kokke i Álvaro Obregón

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Álvaro Obregón

Kok

Mexico City

Flavors of Mexico af Alberto

8 års erfaring Praksis og arbejde på et hotel i Mexico City, banket med en italiensk kok. Jeg har studeret og færdiggjort mine gastronomistudier på UNIVDEP University. Jeg har haft mulighed for at lave mad til medierne.

Kok

Bag flamme- og fusionssmagene fra Erick

8 års erfaring, jeg startede i Mexico og lærte af mestre som Benito Molina og Gordon Ramsay. Jeg har studeret på Conservatory of the Culture of Mexican Cuisine. Jeg ejer i øjeblikket en kreativ fin spisevirksomhed.

Kok

Privat spisning med kokken Juan Carlos

20 års erfaring, jeg specialiserer mig i at levere unikke spiseoplevelser. Jeg gik i kulinarisk skole og er uddannet på hoteller i AAA-standard. Jeg har været topranket kok i Mexico i over fem år.

Kok

Den hellige treenighed af mexicansk mad

13 års erfaring Jeg Leverer tilpassede cateringtjenester til virksomhedsarrangementer og fejringer. Jeg har studeret på National School of Anthropology and History og UVM. Oprettet gourmet salsaslinjen Mapachtli håndlavede salsas i 2015.

Kok

Fusionbord ved Rodrigo

14 års erfaring Min kulinariske færdigheder er påvirket af japanske køkkener, krydstogtskibe og kager. Jeg er uddannet med et konditordiplom før en 6-årig kulinarisk karriere på private yachter. Bortset fra et kulinarisk fundament i det japanske køkken har jeg også en wienerbrødvirksomhed.

Kok

Moderne mexicansk madlavning af Rodrigo

14 års erfaring startede jeg på en japansk restaurant og derefter på Biko, hvor jeg lærte avancerede teknikker. Jeg har et diplom i wienerbrød hos Le Cordon Bleu. Jeg blev udvalgt til praktikant på Noma i 2014.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen