Airbnb-tjenester

Kokke i Rom

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Gourmet specialiteter af Gianfranco

Nyd en autentisk kulinarisk oplevelse, skræddersyet til dig og serveret i en hyggelig, enkel og familiær atmosfære.

Autentisk italiensk spisning i Umbrien med Laura

Jeg tilbyder autentiske menuer baseret på lokale produkter og traditionelle teknikker.

Elegant italiensk spisning med Enrica

Jeg laver mad med friske, sæsonbestemte råvarer og er inspireret af familietraditioner.

Italiensk spisning med Pierfrancesco

Jeg blander japanske teknikker med italiensk tradition for at skabe innovative, smagfulde retter.

Andrea's raffinerede menuer

Jeg var chefkok på en stjernebelønnet restaurant i Frankrig.

En bid af Nonnas kærlighed

Autentiske hjemmelavede måltider, lavet af ægte italienske bedstemødre, lige i dit køkken.

Kok som på restauranten, men hjemme hos dig

Mine retter er altid udarbejdet og tilberedt på baggrund af råvarer af sæsonen, generelt direkte fra vores landbrugs have lige uden for Rom.

Patrizias gourmet grøntsagskøkken

Fra min forskning i naturlig mad, fra over ti års erfaring og en solid faglig uddannelse, opstår raffinerede og unikke rå mad- og planteoplevelser.

Italiensk spisning på højt niveau med Giovanni

Fisk og skaldyr, traditionel italiensk, moderne twist, anretning, innovative teknikker.

A Gradire - Behagelig mad

Jeg laver kun mad med pålidelige råvarer: fra grønthandlere, slagtere og fiskehandlere, jeg har tillid til. Jeg respekterer altid kølekæden. Jeg håber, du vil nyde det.

De gastronomiske ruter arrangeret af Filippo

Jeg har lavet mad til kendte showpersonligheder, herunder U2, Madonna, R.E.M. og Sting.

Kreativ italiensk mad med Federico

Når jeg laver mad, blander jeg traditionelle retter med unikke ingredienser og raffineret servering.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen