
Airbnb-tjenester
Kokke i Scandicci
Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.
Nyd en oplevelse med en privat kok i Scandicci

Kok
Firenze
Luksusrestauranter med kokken Antonio Patella
9 års erfaring har jeg uddannet mig på den berømte ALMA-SKOLE og arbejdede på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg studerede på ALMA-SKOLEN og uddannet på de bedste restauranter i San Domenico og Enrico Bartolini. Efter ALMA-SKOLEN og arbejdet på to restauranter med Michelin-stjerner, lavede jeg mad globalt.

Kok
Montecatini Terme
En smagsprøve på Toscana af Amerigo
30 års erfaring Min kulinariske karriere spænder over køkkener i Italien, England, Frankrig og USA. Jeg har gennemført sommeliertræning og kurser inden for mad og vinkombination. I Firenze åbnede jeg Ristorante Baccarossa, en 40-personers restaurant, der specialiserer sig i fisk.

Kok
Autentisk madlavningsoplevelse af Luca i Firenze
10 års erfaring har jeg en rig, mangfoldig madlavningskarriere, der er forankret i familietraditioner og praktisk erfaring. Jeg har gennemført kurser i regional madlavning, pastafremstilling og surdejsbrød. Jeg grundlagde en virksomhed med speciale i catering, madlavningskurser og personlige kokketjenester.

Kok
Firenze
Italienske smage fra Valentina
Jeg er en lidenskabelig lokal sommelier, og jeg er også kok og har arbejdet på berømte italienske restauranter og hoteller. Jeg er begejstret for at dele min viden om vin og mad. Jeg kombinerer toscanske opskrifter, passion for lokale og økologiske ingredienser og vinsmagning, der skaber en unik fusion. Jeg er uddannet fra kulinarisk skole i Firenze, og jeg har 13 års erfaring som kok Jeg er medlem af den italienske Sommelierforening (Ais) som Sommelier og Taster.

Kok
Roberto's Advanced Italian Cooking
Med over 30 års erfaring inden for madlavning har jeg gjort min passion til mit håndværk. Jeg er født i Napoli, og fra en ung alder ånder jeg dufte fra mit hjemmekøkken: Det var min bedstemor, der gav mig kærligheden til traditionelle napolitanske retter, som stadig repræsenterer rødderne til min kulinariske stil. Efter at have gået på hotelskolen havde jeg mulighed for at arbejde på hoteller og restauranter med stor prestige, hvor jeg raffinerede mine tekniske færdigheder og uddybte gæstfrihedskunsten. I dag oplever jeg fortsat køkkenet med den samme entusiasme som nogensinde. Jeg underviser børn, der ønsker at gå denne vej og tilbyde en eksklusiv kokketjeneste derhjemme, hvilket bringer kvaliteten, professionalismen og varmen fra en autentisk oplevelse direkte til mine kunders hjem.

Kok
Tradition og kreativitet med kokken Massimiliano
Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig
Lokale fagfolk
Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering
Håndplukket for sin kvalitet
Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning
En historik af topkvalitet
Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen
Udforsk flere tjenester i Scandicci
Flere tjenester at udforske
- Private kokke Rom
- Private kokke Milano
- Private kokke Nice
- Private kokke Firenze
- Private kokke Venedig
- Fotografer Napoli
- Private kokke Francavilla al Mare
- Private kokke Marseille
- Private kokke Cannes
- Fotografer Geneve
- Fotografer Annecy
- Fotografer Zadar
- Fotografer Torino
- Fotografer Sorrento
- Fotografer Antibes
- Private kokke Chamonix
- Private kokke Saint-Tropez
- Fotografer Rom
- Personlige trænere Milano
- Personlige trænere Nice
- Fotografer Firenze
- Fotografer Venedig
- Personlige trænere Napoli
- Spabehandling Francavilla al Mare