Toscansk og middelhavsagtig spisning med Alessandro

Kok med uddannelse i internationalt køkken og solid erfaring fra store hoteller og restauranter. Opmærksomhed på kvalitet og sæsonbestemte ingredienser for en unik oplevelse
Oversat automatisk
Kok i Firenze
Leveres i din bolig

Oplevelse med kokken

411 kr DKK 411 kr DKK per gæst
Mindst 1.494 kr DKK for at booke
en rejse gennem de ægte smagsvarianter fra Toscana, hvor du får mest muligt ud af produkterne forret - pappa al pomodoro og burrata første ret – hjemmelavet tagliatelle med toscansk ragù ret – stort stykke svinekød tilberedt på den gammeldags måde med æbler og blommer dessert – creme brulee

Toscanske smagsvarianter 1

486 kr DKK 486 kr DKK per gæst
Mindst 1.643 kr DKK for at booke
En fordybelse i de toscanske smagsvarianter med fire traditionelle retter, menuer med fire retter, der er en stemningsfuld og berusende rejse Forret: Tartar af scottona med bruschetta med surt smør og ansjoser Første ret: hjemmelavet pici med tomat og hvidløg hovedret: peposo all'imprunetina (oksekød stuvet i vin og peber), bønner i en krukke Dessert: Creme Bruleè

Toscanske smagsvarianter 2

486 kr DKK 486 kr DKK per gæst
Mindst 1.643 kr DKK for at booke
En fordybelse i de toscanske smagsvarianter med fire traditionelle retter, menuer med fire retter, der er en stemningsfuld og berusende rejse Forret: Fennikelsalat med citrus, hakkede pistacienødder og brødcanapé med Colonnata-fedt Første ret: Hjemmelavede Mugello-kartoffeltrotelli med toscansk kødsauce Hovedret: Stort stykke stegt svinekød med æble og blommer Dessert: creme caramel

Toscana 3

561 kr DKK 561 kr DKK per gæst
Mindst 1.867 kr DKK for at booke
En fordybelse i de toscanske smagsvarianter med fire traditionelle retter, menuer med fire retter, der er en stemningsfuld og berusende rejse Forret: Blanding af toscansk saltet kød, traditionelle crostini med kyllingelever Første ret: Hjemmelavet tagliatelle med ande-ragout Hovedret: Andebryst CBT appelsinsauce kartoffelgratin sort tarfuo Chokoladeflan med en blød kerne P

Toscanske smagsnuancer 4

561 kr DKK 561 kr DKK per gæst
Mindst 1.793 kr DKK for at booke
En fordybelse i de toscanske smagsvarianter med fire traditionelle retter, menuer med fire retter, der er en stemningsfuld og berusende rejse Forret: Marineret scottona-carpaccio og sort trøffel: Første ret: Hjemmelavet pappardelle med vildsvin Hovedret: Oksefilet på jus med prinsessebønner og sommertrøffelbacon Dessert: Traditionel tiramisu

Havet i hjemmet

658 kr DKK 658 kr DKK per gæst
Mindst 1.232 kr DKK for at booke
4-retters menu med fisk og skaldyr Forret: Marineret laks i rødbedesauce, enebærgin, gulerodspuré med smør, pesto af løvstikke og kandiseret citron første ret Spaghetti med muslinger og bottarga hovedret med havaborre, kartofler og oliven Creme caramel-dessert
Du kan sende en besked til Alessandro for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
25 års erfaring
Jeg har erfaring fra store hoteller i Berlin med internationalt fransk og italiensk køkken
Arbejdede på Adlon og Nhow
Kreativitet, respekt og kærlighed: Mit køkken taler følelsernes sprog
Kulinarisk diplomindehaver
Jeg opnåede mit kokkeksamen i Tyskland i Berlin i 2018
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

5.0 ud af 5 stjerner ud fra 2 omtaler

0 af 0 elementer vises

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Firenze, Grassina, Antella og Fiesole. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Alessandro er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.
658 kr DKK Fra 658 kr DKK per gæst
Mindst 1.232 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Toscansk og middelhavsagtig spisning med Alessandro

Kok med uddannelse i internationalt køkken og solid erfaring fra store hoteller og restauranter. Opmærksomhed på kvalitet og sæsonbestemte ingredienser for en unik oplevelse
Oversat automatisk
Kok i Firenze
Leveres i din bolig
658 kr DKK Fra 658 kr DKK per gæst
Mindst 1.232 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Oplevelse med kokken

411 kr DKK 411 kr DKK per gæst
Mindst 1.494 kr DKK for at booke
en rejse gennem de ægte smagsvarianter fra Toscana, hvor du får mest muligt ud af produkterne forret - pappa al pomodoro og burrata første ret – hjemmelavet tagliatelle med toscansk ragù ret – stort stykke svinekød tilberedt på den gammeldags måde med æbler og blommer dessert – creme brulee

Toscanske smagsvarianter 1

486 kr DKK 486 kr DKK per gæst
Mindst 1.643 kr DKK for at booke
En fordybelse i de toscanske smagsvarianter med fire traditionelle retter, menuer med fire retter, der er en stemningsfuld og berusende rejse Forret: Tartar af scottona med bruschetta med surt smør og ansjoser Første ret: hjemmelavet pici med tomat og hvidløg hovedret: peposo all'imprunetina (oksekød stuvet i vin og peber), bønner i en krukke Dessert: Creme Bruleè

Toscanske smagsvarianter 2

486 kr DKK 486 kr DKK per gæst
Mindst 1.643 kr DKK for at booke
En fordybelse i de toscanske smagsvarianter med fire traditionelle retter, menuer med fire retter, der er en stemningsfuld og berusende rejse Forret: Fennikelsalat med citrus, hakkede pistacienødder og brødcanapé med Colonnata-fedt Første ret: Hjemmelavede Mugello-kartoffeltrotelli med toscansk kødsauce Hovedret: Stort stykke stegt svinekød med æble og blommer Dessert: creme caramel

Toscana 3

561 kr DKK 561 kr DKK per gæst
Mindst 1.867 kr DKK for at booke
En fordybelse i de toscanske smagsvarianter med fire traditionelle retter, menuer med fire retter, der er en stemningsfuld og berusende rejse Forret: Blanding af toscansk saltet kød, traditionelle crostini med kyllingelever Første ret: Hjemmelavet tagliatelle med ande-ragout Hovedret: Andebryst CBT appelsinsauce kartoffelgratin sort tarfuo Chokoladeflan med en blød kerne P

Toscanske smagsnuancer 4

561 kr DKK 561 kr DKK per gæst
Mindst 1.793 kr DKK for at booke
En fordybelse i de toscanske smagsvarianter med fire traditionelle retter, menuer med fire retter, der er en stemningsfuld og berusende rejse Forret: Marineret scottona-carpaccio og sort trøffel: Første ret: Hjemmelavet pappardelle med vildsvin Hovedret: Oksefilet på jus med prinsessebønner og sommertrøffelbacon Dessert: Traditionel tiramisu

Havet i hjemmet

658 kr DKK 658 kr DKK per gæst
Mindst 1.232 kr DKK for at booke
4-retters menu med fisk og skaldyr Forret: Marineret laks i rødbedesauce, enebærgin, gulerodspuré med smør, pesto af løvstikke og kandiseret citron første ret Spaghetti med muslinger og bottarga hovedret med havaborre, kartofler og oliven Creme caramel-dessert
Du kan sende en besked til Alessandro for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
25 års erfaring
Jeg har erfaring fra store hoteller i Berlin med internationalt fransk og italiensk køkken
Arbejdede på Adlon og Nhow
Kreativitet, respekt og kærlighed: Mit køkken taler følelsernes sprog
Kulinarisk diplomindehaver
Jeg opnåede mit kokkeksamen i Tyskland i Berlin i 2018
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

5.0 ud af 5 stjerner ud fra 2 omtaler

0 af 0 elementer vises

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Firenze, Grassina, Antella og Fiesole. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Alessandro er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?