Søg efter kæledyrsvenlige boliger

Uanset om du søger efter noget kæledyrsvenligt eller kæledyrsfrit, kan du finde et opslags kæledyrspolitik i sektionen med Ordensregler. Selv hvis et opslag siger, at kæledyr er tilladt, skal du altid kontakte værten for at få det bekræftet, fortælle vedkommende om det eller de kæledyr, du planlægger at medbringe, og finde ud af, om der er restriktioner. Det kan f.eks. være, at kæledyr ikke er tilladt i senge eller på sofaer.

Find opslag, der tillader kæledyr

Der er to måder at finde opslag, der tillader kæledyr, på:

Søg

1. Indtast din destination
  2. Klik på Tilføj gæster, og tilføj det antal personer og kæledyr, du gerne vil medbringe
  3. Klik på Søg

Filtrer

1. Klik på ikonet Filtre
  2. Rul ned til Bookingmuligheder
  3. Slå Tillader kæledyr til
  4. Klik på Søg

Hvis du ikke tilføjer kæledyr under Gæster, kan du anvende filteret Tillader kæledyr under Bookingmuligheder.

Find ud af, om der er kæledyr i ejendommen

Værter skal fortælle, hvis der er kæledyr på deres sted, så tjek Godt at vide under Sikkerhed og ejendom for at finde ud af, om kæledyr er nævnt. Du skal muligvis klikke på Vis mere for at tjekke Ejendomsoplysninger.

Servicedyr

Vi anerkender, at servicedyr ikke er kæledyr, og at de opfylder en vigtig funktion for deres ejere. En vært skal acceptere servicedyr (selv hvis værten ikke tillader kæledyr), bortset fra i særlige tilfælde, hvor det kan indebære en sundheds- eller sikkerhedsrisiko. Få også mere at vide om, hvordan du finder steder med tilgængelighedsfaciliteter.