Sådan kan du læse og sende beskeder

Det hele begynder med en besked, uanset om du har et spørgsmål om et opslag, eller du ønsker at booke et ophold med det samme. Når du kontakter en vært, starter du en meddelelsestråd, du altid kan gå tilbage til, og når du har taget det første skridt, hjælper din indbakke dig med at holde al din kommunikation organiseret for alle dine rejser. Bare gå til din Indbakke, og klik på en meddelelsestråd for at læse en eksisterende besked eller sende en ny.

Det med småt: Du skal være logget ind på din Airbnb-konto for at læse og sende beskeder, og du kan højst sende 25 beskeder inden for enhver given 24-timersperiode (vi tror ikke, du behøver at sende flere end det).

Arkivering af beskeder

1. Gå til din Indbakke, og vælg den beskedtråd, du gerne vil arkivere
  2. Klik på Arkiv-ikonet
  3. Vælg Arkiverede samtaler fra rullemenuen for at læse arkiverede meddelelser

Hvis du er vært, kan du få mere at vide om, hvordan du administrerer dine gæstemeddelelser.

Bemærk: Hvis en besked gør dig utryg, eller nogen prøver at få dig til at betale uden for Airbnb, skal du klikke på flagikonet ved siden af beskeden for at give os besked om det. Bemærk, at denne funktion kun er tilgængelig på Airbnb's hjemmeside og ikke i appen.