Airbnb-tjenester

Kokke i Rancho Cucamonga

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Sæsonbestemt kokkebord – nordisk x japansk

Jeg er god til bordpladsnak og har mange års erfaring med alt fra kendisser til superyachter. Jeg tilføjer smag, finesse og lidt magi til enhver madoplevelse. Det er en fest! IG: @caviarcitizen

Gourmetmad derhjemme med Taja

Jeg har uddannet mig i restauranter og specialiserer mig i smagsmenuer med globale påvirkninger.

Kokken Sheridan fra Street and Spice

Servering af mad, der rører ved sjælen, skaber et smil og efterlader dig mere end tilfreds.

The Pantry Table af kokken Claire

Privat spisning på Michelin-niveau med årstidens råvarer og oprigtig gæstfrihed.

Californisk frisk fra jord til bord

Professionelt udvalgte menuer, der er udformet med friskhed i tankerne

Havebord af Tamiris Wenni

Jeg tager de færdigheder, jeg har lært på restauranter, med hjem til dig. Jeg arbejder med friske råvarer med fokus på sæsonbestemte ingredienser og fremhæver grøntsager.

Frokoster og middage i høj kvalitet af Fletch

Jeg er en krigsveteran, der har brugt 20 år på at lave mad, fra fine dining til eventcatering.

Sund sæsonbestemt mad med ernæringskokken Cate

En sund madoplevelse i hjemmet med lokale sæsonbetonede råvarer.

Globalt wellness-inspireret køkken af Suzanne

Jeg laver mad, der er en oplevelse for sind, krop og sjæl, og blander wellness med globale smagsvarianter.

Fine-dining-festmåltider med Dylan

Jeg er en berømt kok, der er uddannet i Michelin-restauranter.

Californiske smagsvarianter af kokken Cappi

Jeg er en talentfuld kok, der tilbyder mad af høj kvalitet til en overkommelig pris til alle typer arrangementer.

Caribisk-amerikansk vegansk mad med kokken Lovelei

Kreativ, plantebaseret og holistisk næring med økologiske og sæsonbestemte fødevarer.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen