Airbnb-tjenester

Kokke i Chula Vista

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Chula Vista

Kok

Sensorisk drevet privat spisning af Daniella

20 års erfaring Jeg er kok, sommelier og billedkunstner, der skaber unikke kulinariske oplevelser. Jeg studerede kulinarisk kunst, arbejdede hos Biko & Rústico og lærte i min bedstemors køkken. Jeg vandt Best Baja Dinner (San Diego Magazine) og 1st place Ceviche Master of California.

Kok

Prisbelønnede smage af kokken Toco

15 års erfaring har jeg lavet personlige kulinariske oplevelser til ferier, bryllupper og private arrangementer. Jeg studerede på European Center Culinary School i Curitiba i Brasilien. I 2008 åbnede jeg min første restaurant og vandt en stor national pris for det brasilianske køkken.

Kok

Baja-Middelhavskøkken ved Angel

10 års erfaring har jeg praktisk erfaring på berømte steder som Bleu Boheme og Wormwood. Jeg startede med stor catering og udviklede mig i franske og Baja-Middelhavskøkkener. Jeg var en del af teamet, der tjente Wormwood "Best New Restaurant of 2022".

Kok

Latinamerikanske smage af Hector

9 års erfaring Jeg er en mexicansk-ekuadoriansk kok med omfattende erfaring i det sydamerikanske køkken. Jeg er uddannet på et kulinarisk college i verdensklasse med franskinspireret instruktion. Jeg har arbejdet som chefkok og medejede restauranter i Mexico og Baja California.

Kok

Spisning i hjemmet

15 års erfaring har jeg lavet mad på forskellige steder, fra en gastronomisk pub til at åbne min egen middagsklub. Jeg er uddannet fra The Art Institute of Atlanta med en grad i kulinarisk kunst. 2c Chicago, en underjordisk middagsklub, hvor jeg lavede mad til 6 gæster/nat 2-3 gange om ugen.

Kok

Middelhavsfest af Maximilian

Kokken Max's kulinariske rejse begyndte i hjertet af Boston, hvor han blev inspireret af den sicilianske madlavning af sin Nana Carmella og far Domenic. Hans erhvervserfaring startede som 14-årig og arbejdede på et lokalt fiskemarked og hans families italienske delikatesser. Kokken Max ville udvide sin kulinariske ekspertise og flyttede til San Francisco Bay Area i 1998. I en alder af 23 havde han sikret sin første Chef De Cuisine-stilling og åbnede et nyt amerikansk brasserie på Claremont Resort i Berkeley. Blot to år senere overtog han sin første chefkok og har fortsat med at lede køkkener i de sidste 20 år. I øjeblikket fokuserer kokken Max på personlige og private spisesteder i San Diego County.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen