Mindful Meal af kokken Ivan

Jeg tilgår sushi som både en kunst og en disciplin, hvor jeg balancerer præcision, friskhed og præsentation. Fra klassisk nigiri og sashimi til innovative plantebaserede ruller fokuserer jeg på rene smage og perfekt tekstur
Oversat automatisk
Kok i San Diego
Leveres i din bolig

Japanske forretter sushiruller

745 kr DKK 745 kr DKK per gæst
Mindst 3.236 kr DKK for at booke
Begynd din kulinariske oplevelse med et udvalg af raffinerede japanske små retter, der er designet til at vække ganen. Hver forret er udformet med balance, sæsonbestemte ingredienser og elegancen i det traditionelle japanske køkken. Hver ret er anrettet med minimalistisk elegance, så hver ingrediens kan skinne. Uanset om dine gæster er nye inden for japansk mad eller erfarne sushi-elskere, sætter disse forretter den perfekte tone til en mindeværdig madoplevelse

Sushiruller

745 kr DKK 745 kr DKK per gæst
Mindst 3.236 kr DKK for at booke
Jeg laver sushiruller med økologiske råvarer, bæredygtig fisk og skaldyr og sæsonbestemte ingredienser. Hver rulle afspejler en harmoni af smag, farve og tekstur – en balance mellem traditionel japansk teknik og friske, californiske smagsvarianter.

Sashimi/Nigiri/Sushiruller

971 kr DKK 971 kr DKK per gæst
Mindst 3.236 kr DKK for at booke
Min sashimi afspejler en farm-to-table-filosofi – ved at bruge bæredygtigt indkøbt fisk og økologiske råvarer. Hver tallerken er et udtryk for renhed og balance, der kombinerer traditionel japansk teknik med sæsonbestemte, lokale ingredienser
Du kan sende en besked til Ivan for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
11 års erfaring
Jeg var chefkok på en sushibar i Point Loma
Karrierehøjdepunkt
Jeg deltog i en madlavningskonkurrence
Uddannelse og kurser
Associate degree i kulinarisk kunst på The Art Institute of California San Diego
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i San Diego, Jamul, Tijuana og Lakeside. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 20 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
745 kr DKK Fra 745 kr DKK per gæst
Mindst 3.236 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Mindful Meal af kokken Ivan

Jeg tilgår sushi som både en kunst og en disciplin, hvor jeg balancerer præcision, friskhed og præsentation. Fra klassisk nigiri og sashimi til innovative plantebaserede ruller fokuserer jeg på rene smage og perfekt tekstur
Oversat automatisk
Kok i San Diego
Leveres i din bolig
745 kr DKK Fra 745 kr DKK per gæst
Mindst 3.236 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Japanske forretter sushiruller

745 kr DKK 745 kr DKK per gæst
Mindst 3.236 kr DKK for at booke
Begynd din kulinariske oplevelse med et udvalg af raffinerede japanske små retter, der er designet til at vække ganen. Hver forret er udformet med balance, sæsonbestemte ingredienser og elegancen i det traditionelle japanske køkken. Hver ret er anrettet med minimalistisk elegance, så hver ingrediens kan skinne. Uanset om dine gæster er nye inden for japansk mad eller erfarne sushi-elskere, sætter disse forretter den perfekte tone til en mindeværdig madoplevelse

Sushiruller

745 kr DKK 745 kr DKK per gæst
Mindst 3.236 kr DKK for at booke
Jeg laver sushiruller med økologiske råvarer, bæredygtig fisk og skaldyr og sæsonbestemte ingredienser. Hver rulle afspejler en harmoni af smag, farve og tekstur – en balance mellem traditionel japansk teknik og friske, californiske smagsvarianter.

Sashimi/Nigiri/Sushiruller

971 kr DKK 971 kr DKK per gæst
Mindst 3.236 kr DKK for at booke
Min sashimi afspejler en farm-to-table-filosofi – ved at bruge bæredygtigt indkøbt fisk og økologiske råvarer. Hver tallerken er et udtryk for renhed og balance, der kombinerer traditionel japansk teknik med sæsonbestemte, lokale ingredienser
Du kan sende en besked til Ivan for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
11 års erfaring
Jeg var chefkok på en sushibar i Point Loma
Karrierehøjdepunkt
Jeg deltog i en madlavningskonkurrence
Uddannelse og kurser
Associate degree i kulinarisk kunst på The Art Institute of California San Diego
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i San Diego, Jamul, Tijuana og Lakeside. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage, op til 20 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?