
Airbnb-tjenester
Kokke i Sydney
Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.
Nyd en oplevelse med en privat kok i Sydney

Kok
Indisk inspirerede spisesteder og desserter fra Bhavna
10 års erfaring Jeg er selvlært kok og passioneret bager. Jeg lærte at lave mad ved at se min bedstemor lave smukke retter. Jeg vandt en andenplads til mine småkager på Minnesota State Fair.

Kok
Innovative italienske og spanske smage af Emanuele
7 års erfaring Jeg er en kok, hvis specialiteter omfatter italiensk og spansk mad. Jeg lærte traditionelle teknikker af min italienske bedstemor og gennem rejser. Jeg laver måltider, der glæder sanserne og fremhæver spiseoplevelsen.

Kok
Wakeley
Hyggelig italiensk med Simona
13 års erfaring bringer jeg Italiens varme til dit bord og laver frisk pasta og andre retter. Jeg lærte af min familie af restauratører i Italien ved at mestre traditionelle teknikker. Min passion er at lave frisk pasta, ravioli og gnocchi- hjertet af det italienske køkken.

Kok
Udsøgt gourmetmad fra Claudio
21 års erfaring med at arbejde på de bedste restauranter i Italien, Storbritannien og Australien. Jeg er uddannet på restauranter i Rom i Italien og i London under Jamie Oliver og Giorgio Locatelli. Jeg har arbejdet på en restaurant med Michelin-stjerner og har haft og finpudset mine færdigheder inden for fine spisesteder.

Kok
Smagsdestinationer af Michael
5 års erfaring startede jeg min kulinariske rejse med at lære af bedsteforældre. Jeg holder en CERT III i asiatisk mad og studerede på Blue Elephant Cooking School i Phuket. Jeg arbejdede under Luke Nguyen på hans prisbelønnede Sydney-restaurant, Red Lantern.

Kok
Firebyrd af Jordan
10 års erfaring Jeg er en kok, der har arbejdet på fine restauranter i Sydney. Jeg var kokkelærling og arbejdede på de prisbelønnede (hatted) restauranter Pilu og Longrain. Jeg har været i Vogue i Japan og har lavet mad til utallige berømtheder.
Alle kokketjenester

Traditionelle italienske smage af Marco
Jeg begyndte at lave mad i en tidlig alder og udvikle en dyb passion for at købe de fineste ingredienser og mestre forskellige madlavningsteknikker, der blander tradition med moderne innovation. Med næsten ti års erfaring med high-end restauranter finpegede jeg mine færdigheder med at administrere spillesteder og føre tilsyn med flere succesfulde åbninger. Under COVID-19-pandemien skiftede jeg til private kokketjenester og skabte en tilfredsstillende karriere med fokus på at levere ekstraordinære kulinariske oplevelser. Fra omhyggelig

Håndlavede menuer i en kulinarisk oase af Tim
Jeg hedder Tim. Min mor var kok, og jeg har lavet og været vært for arrangementer, siden jeg var barn. Jeg er også uddannet som professionel kok, inden jeg kom ind i bankverdenen. I løbet af de sidste par årtier er mange gæster blevet forelsket i min mad, herunder globale investorer og kokke med Michelin-stjerner. Nu hvor jeg er halvpensioneret, følger jeg mine gæsters gode råd, og jeg laver mad og underholder igen. Jeg har en særlig evne til at få folk fra alle samfundslag til at slappe af og hygge sig.

Coastal Flavours Feast by chefin
8 års erfaring Udvalgte private spisearrangementer for Fortune 500-kunder med førsteklasses kokke og service. Jeg har været i de bedste kokke i køkkener med Michelin-stjerner og globale kulinariske traditioner. Kendt for førsteklasses private spisesteder, udvalgt af de bedste globale mærker for kulinarisk ekspertise.

Fine-middagsfester af Graeme
10 års erfaring Fra parisiske brasserier til gastropubber, jeg bringer kulturelle påvirkninger til fine spisesteder. Jeg arbejdede hos L'Escargot Montorgueil, La Chammare Montmartre og Fish La Boissonnerie. Min dynamiske tilgang til madlavning begyndte i Michelin Guide-restauranter og AA Rosette-steder.

Taste of Australia af chefin
8 års erfaring Jeg har forbundet tusindvis af dinere med værdsatte kokke i ti lande. Jeg har trænet under Ruth Rogers og blev vejledt af Jamie Oliver og Rick Stein. Jeg har været med i realityserien til madlavning og viser min dristige, globalt inspirerede stil.
Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig
Lokale fagfolk
Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering
Håndplukket for sin kvalitet
Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning
En historik af topkvalitet
Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen