Airbnb-tjenester

Kokke i Poway

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Poway

Kok

Moderne mexicansk mad fra Israel

22 års erfaring Jeg er en erfaren kok og kulinarisk konsulent, der voksede op med at lave traditionel mexicansk mad. Jeg studerede på Le Cordon Bleu Las Vegas og finpudsede mine kulinariske færdigheder. Jeg har rejst rundt i landet og hjulpet restauranter med at finjustere menuer og strømline køkkener.

Kok

Sensorisk drevet privat spisning af Daniella

20 års erfaring Jeg er kok, sommelier og billedkunstner, der skaber unikke kulinariske oplevelser. Jeg studerede kulinarisk kunst, arbejdede hos Biko & Rústico og lærte i min bedstemors køkken. Jeg vandt Best Baja Dinner (San Diego Magazine) og 1st place Ceviche Master of California.

Kok

Prisbelønnede smage af kokken Toco

15 års erfaring har jeg lavet personlige kulinariske oplevelser til ferier, bryllupper og private arrangementer. Jeg studerede på European Center Culinary School i Curitiba i Brasilien. I 2008 åbnede jeg min første restaurant og vandt en stor national pris for det brasilianske køkken.

Kok

Baja-Middelhavskøkken ved Angel

10 års erfaring har jeg praktisk erfaring på berømte steder som Bleu Boheme og Wormwood. Jeg startede med stor catering og udviklede mig i franske og Baja-Middelhavskøkkener. Jeg var en del af teamet, der tjente Wormwood "Best New Restaurant of 2022".

Kok

Latinamerikanske smage af Hector

9 års erfaring Jeg er en mexicansk-ekuadoriansk kok med omfattende erfaring i det sydamerikanske køkken. Jeg er uddannet på et kulinarisk college i verdensklasse med franskinspireret instruktion. Jeg har arbejdet som chefkok og medejede restauranter i Mexico og Baja California.

Kok

Spisning i hjemmet

15 års erfaring har jeg lavet mad på forskellige steder, fra en gastronomisk pub til at åbne min egen middagsklub. Jeg er uddannet fra The Art Institute of Atlanta med en grad i kulinarisk kunst. 2c Chicago, en underjordisk middagsklub, hvor jeg lavede mad til 6 gæster/nat 2-3 gange om ugen.

Alle kokketjenester

Brandgrillet argentinsk køkken ved Emiliano

Jeg er kokken Emiliano — en kulinarisk nomade født i Argentina og nu bosiddende i San Diego. Jeg har brugt år på at mestre asado, Argentinas ildkogte tradition, der er forankret i intuition, tålmodighed og respekt. Min sti fik mig til at drive en restaurant i Brasilien, arbejde i køkkener over hele USA og udforske Sydøstasiens dristige, pulserende smage. Disse globale rejser formede min rustikke, sjælfulde madlavningsstil. Jeg laver nu fordybende måltider med åben ild, der forbinder folk gennem smag, ild og historie. Uanset om jeg ryster langsomt korte ribben eller hænger kyllinger over glødende gløder, bringer jeg tradition, atmosfære og energi til alle sammenkomster. Når vi sidder ved bålet og deler et måltid, spiser vi ikke bare — vi skaber et minde, et øjebliks forbindelse, der varer længe efter den sidste bid.

Frisk fusionsmad fra Francoise

20 års erfaring er hun en kok, der har arbejdet på fine spisesteder i villaer og på yachter. Hun er uddannet på Gambero Rosso Italia. Hun lærte også om køkkenerne i forskellige lande, da hun var en rejsende kok.

På vej sydpå til vinteren ved Mikhail

10 års erfaring bringer jeg kreativitet og en dyb kærlighed til syd-, caribiske og japanske fusionskøkkener. Jeg er ServSafe Manager-certificeret og sikrer fødevaresikkerhed og kvalitet. Jeg fungerede som privat kok for et 90-dages forlovedepar, der lavede uforglemmelige måltider.

Southern Comfort by Rashad The Chef

10 års erfaring Jeg leder køkkenet på The Blu Cabana Cigar and Wine Bar og tilbyder måltider af høj kvalitet. Jeg har uddannet mig fra busdreng til chefkok over min karriere. Jeg nyder at lave opskrifter og tilberede mad til service og særlige begivenheder.

Global Flavors cuisine by Onyi

Syv års erfaring blander jeg panafrikanske og sydamerikanske smage med moderne kulinariske teknikker. Jeg er uddannet i de bedste restauranter i DC, Atlanta, LA og Houston. Jeg grundlagde middag med fremmede og tjente som kulinarisk direktør for SD Swim Week.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen