Airbnb-tjenester

Kokke i Stanton

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Eksklusive og private kokketjenester af Christine

Luksusretter tilberedt frisk i din lejebolig af kokken Christine. Ingen stress, kun smag.

Uortodoks madlavning med Lou

Jeg er uddannet på Le Cordon Bleu og deltager i Food Network, og jeg skaber minder gennem mad.

Moderne kulinarisk oplevelse med Brian

Vi bringer et væld af kulinarisk ekspertise til hvert måltid og kombinerer global inspiration med raffineret teknik for en personlig madoplevelse, der forbinder mennesker og fortæller en historie gennem smag.

Kreativ spisning med Ryan

Jeg skaber uforglemmelige middage ved hjælp af friske ingredienser og forskellige teknikker.

Tilpassede smagsvarianter og uforglemmelige nætter med kokken Char

Jeg specialiserer mig i at skabe personlige madoplevelser, der hylder smag, sæson og kreativitet. Jeg er uddannet i klassisk og moderne madlavning og tilbyder en oplevelse af restaurantkvalitet

Gourmetmad med globale påvirkninger af Benjamin

Europæisk fra jord til bord, vegansk, keto, pescetarisk, lokale og hjemmedyrkede råvarer.

Gourmetmad med Christiann

Jeg specialiserer mig i at skabe eksklusive madoplevelser gennem mad- og drikkeparringer.

Trenddrevne retter og spisning af Andrew

Med trenddrevet kreativitet skaber jeg retter, der øger glæden og vækker sanserne.

Catering med globale smagsvarianter af kokken Onyi

Min madlavning blander traditionelle nigerianske og moderne amerikanske smagsvarianter.

Prisbelønnede smagsvarianter fra Chef Toco

Jeg skaber innovative kulinariske oplevelser inspireret af mine rejser.

Gourmetmad med Jaydene

Jeg har lavet mad til tidligere præsidenter, en prins, berømtheder og atleter.

Middelhavsfestmåltid med Maximilian

Luk øjnene, og smag Middelhavets øer, der serveres friske for dine smagsløg.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen