Airbnb-tjenester

Kokke i Scottsdale

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Scottsdale

Kok

Scottsdale

Brunchspreads af Sasha

Jeg er blevet velsignet med at være chefkok og ejer af Artisan Personal Chefs i de sidste 12 år! Samt yderligere 15 års erfaring i restaurantbranchen. Herunder den prestigefyldte Monarch Café og Scottsdale i Arizona. Det er min mission at styrke andre kvinder i den kulinariske branche. Hele mit team af kokke er kandidater fra Arizona kulinariske Institute. Jeg og mit team sørger altid for at tilpasse og skabe fantastiske måltider og mindeværdige oplevelser for vores gæster. Fra planlægningsprocessen, herunder alle detaljerne i menuerne, til at tage billeder, så du kan indfange de øjeblikke, vi deler. En kulmination af service, stil og lækker mad, du er sikker på at huske! Jeg har haft det privilegium at arbejde med mange højt profilerede atleter.

Kok

Privat kok fra gård til bord

12 års erfaring er, at jeg er kok og specialiserer sig i amerikanske klassikere med et asiatisk tvist. Jeg har to kulinariske grader og er uddannet under mesterkokken Beau MacMillan. Jeg finpegede mine færdigheder og kreativitet i at arbejde med mesterkokket Beau MacMillan.

Kok

Mesa

Kokoplevelse fra Food Network Chopped Champion

15 års erfaring I 15 år som chefkok har jeg ejet flere restauranter og madvogne. Jeg studerede på Le Cordon Bleu i Scottsdale. Jeg er mester i Food Network Chopped og Supermarket Stakeout.

Kok

Formel private gruppemiddage af kokken Dean

Kokken Dean er uddannet escoffier og uddannet fra Sushi Institute of America i LA. Et par af hans fineste resultater siden 1996 omfatter en ACF Escoffier Silver Medal samt en invitation til at tilberede en privat middag på guvernørens palæ i Denver, CO. Hans seneste oplevelse omfatter at arbejde sig op i rækkerne på Four Seasons five diamond hotel i Scottsdale. Siden 2019 har han arbejdet som personlig kok og tilberedt friske måltider til kunder såsom professionelle atleter og fremtrædende figurer i lokalsamfundet. Kokken Dean har altid haft en passion for at lave kulturel mad, og han nyder at se glæden fra venner, familie og kunder, når han laver mad til dem. Kokken Dean elsker at lære om unikke kulturer og inkorporere ingrediensernes autenticitet i måltiderne

Kok

Amerikansk spisning og hjemlig spisning af Kayla

11 års erfaring er jeg en kok, der er tilberedt på restauranter, resorter, klubber og sportsarenaer. Jeg har finpudset mine færdigheder gennem restaurantjob på forskellige spillesteder. Jeg har samarbejdet med kendte kokke og opretholdt forskellige partnerskaber.

Kok

Uforglemmelig middelhavsrestaurant af Mariana

Siden 2012 har Take a Chef forbundet tusindvis af lokale kokke og gæster i over 100 lande gennem private kokkeoplevelser derhjemme. I denne oplevelse glæder vi os til at præsentere dig, kokken Christine. "Da jeg voksede op i en lille by i Newcastle Upon Tyne, begyndte min passion for mad hjemme hos min mor og tog mig med rundt i verden. Med over ti års erfaring har jeg uddannet mig på Hilton Culinary School NG og University of Newcastle og arbejdet på de bedste hoteller og restauranter. Jeg specialiserer mig i at lave personlige menuer ved hjælp af forskellige teknikker og globale køkkener - der bringer hjerte, arv og smag til alle tallerkener."

Alle kokketjenester

Dekadente middagsselskaber af Debbie

15 års erfaring er jeg kok og sommelier med opskriftsudvikling og madstylingoplevelse. Jeg er uddannet i fransk mad og på Scottsdale Classic Cooking Academy. Jeg er stolt af at lede dette amerikanske samfund af professionelle kvinder inden for mad og gæstfrihed.

Soulful vegansk køkken ved Graciela

10 års erfaring har jeg været kok i ti år og kurateret plantemåltider til private arrangementer over hele verden. Jeg har lært mit håndværk ved at rejse verden rundt og bruge mine oplevelser som mit klasseværelse. Jeg har delt min passion i hele verden — fra Caribien til Italien til Asien.

Autentiske mexicanske måltider ved Manu

10 års erfaring fokuserer jeg på autentiske mexicanske smage, der laver uforglemmelige spiseoplevelser. Jeg arbejdede på mexicanske restauranter og var chefchef på en krydstogtslinje. Jeg har ydet ekstraordinære private serviceydelser med glade gæster.

Enkle fejringer af Martin

10 års erfaring Efter at have mestret fransk mad udvidede jeg til det sydvestlige og det nye amerikanske køkken. Jeg har studeret klassisk fransk mad på den legendariske kulinariske skole i Paris. Jeg sørgede for store arrangementer på JW Marriott Resort.

Eksklusive og private kokketjenester af Christine

Med 13 års erfaring fik min dybe kærlighed til mad og madlavning mig til at forfølge formel kulinarisk træning og med held frokost mit private kokkeselskab-Gabbeys. Jeg har min grad fra Newcastle College, og jeg er yderligere uddannet hos Hilton som kok i fire år. Jeg har også fået en NCL-kulinarisk pris og 5-stjernede omtaler på alle onlineplatforme.

Fin spiseoplevelse af Sasha

Jeg er uddannet fra Arizona kulinarisk Institute, en af de fem bedste kulinariske skoler i USA. Jeg dimitterede i 2011 og begyndte at arbejde personligt kok i 2013. Jeg har studeret i udlandet i Italien og nyder at skabe høje komfortklassikere med masser af smag!

Ferie og mere end spisning af Jessica

Hej, jeg hedder Kim, og jeg er din concierge med Food Fire + Knives. Jeg kan hjælpe med at konfigurere din reservation og sætte dig i forbindelse med kokken Jessica, når du har booket! Du er altid velkommen til at stille mig spørgsmål! Kokken Jessica har lavet professionelt siden 2003, men har altid haft en passion for mad og den glæde, det bringer til hendes familie og venner. Hun har arbejdet i små køkkenmiljøer til store cateringarrangementer på stedet. Med erfaring fra at administrere cateringkøkkenet og personalet til forsiden af husets ledelse, Lead Event Chef, Corporate Trainer og Sous Chef. Hendes stil og teknikker kan opsummeres som komfortmad, klassisk med et twist og nysgerrig.

Kulinarisk elegance af Zoia

20 års erfaring Jeg har tjent hundredvis af gæster i min tid som kok og restaurantejer/operatør. Jeg er uddannet fra Culinary Business Institute. Jeg blev kåret som den 25 bedste private kok i Arizona af magasinet Soeleishphoenix.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen