
Airbnb-tjenester
Kokke i Migjorn
Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.
Nyd en oplevelse med en privat kok i Migjorn

Kok
Middelhavskøkken af Juan Carlos
Jeg har 20 års erfaring, oprindeligt fra Argentina, og jeg brugte 15 år på at finpudse mine færdigheder i Italien. Jeg fik erfaring på anerkendte spanske restauranter Lasarte og Kursaal. Jeg lærte af kokken bag en trestjernet Michelin-restaurant i Baskerlandet.

Kok
Grillning fra middelhavsområdet af José
12 års erfaring er, at jeg altid lærer, udvikler og skaber nye måder at hæve grillede retter på. Mine bedsteforældre lærte mig alt, fra at vælge træ til at vælge de bedste snit. Jeg har mange års praktisk erfaring med grillning, der har givet mig mulighed for at mestre mit håndværk.

Kok
De bedste ris og paellaer af David
5 års erfaring, kok derhjemme på Mallorca, der er specialiseret i ris, paellas, fideuàs og tapas. Jeg er uddannet i risteknikker med Alex del Vicio og Edu Torres i Molino Roca. Jeg har lavet mad til fodboldforbundet på Balearerne, til padelforbundet, til den tidligere fodboldspiller Roger Smith og iværksætteren Argentino Manolo Ugarte, blandt andre

Kok
Taste of the Mediterranean med Paul
21 års erfaring Bredt kulinarisk perspektiv, der er specialiseret i middelhav, peruviansk og japansk mad. Jeg er uddannet på Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Jeg var chefkok på den asiatiske restaurant Arume. Jeg arbejdede mange steder i verden

Kok
International kulinarisk ekspertise af kokken Francesco
20 års erfaring Jeg har arbejdet over hele verden på eksklusive restauranter, private klubber og luksus catering. Jeg er uddannet fra min hjemby's Hospitality High School i Avellino i Italien. Jeg har været med i et russisk livsstilsblad og ABC Mallorca Lifestyle Magazine.

Kok
Palma
Middelhavssmag fra Raúl
11 års erfaring har jeg uddannet mig med de bedste kokke i Madrid og London, før jeg finpudser mit håndværk på Mallorca. Jeg voksede op fascineret af min mor og onkel i køkkenet. Jeg trænede på restauranter med Michelin-stjerner under Gerhard Schwaiger og Stefan Brunner.
Alle kokketjenester

Fusionskøkken ved Eduardo
8 års erfaring Jeg er en spansk kok, der laver yachter, hoteller og restauranter i hele Europa. Jeg har trænet i internationale køkkener fra Bilbao til New York City. Jeg har tilbragt de sidste fire vintre som personlig kok for en yacht-ejer i New York og Italien.

Helbredende vegansk køkken ved Mariana
10 års erfaring Jeg er plantebaseret kok med fokus på rå vegansk mad og sportsernæring. Jeg har uddannet mig med den plantebaserede køkkenchef Matthew Kenney og studeret hos Le Cordon Bleu. Jeg har lavet mad til atleter, berømtheder og klienter med høj profil.

Taste of the Mediterranean por Pau
21 års erfaring har jeg arbejdet på forskellige kontinenter og lande og udvider mit kulinariske perspektiv. Jeg lærte på UIB Gastronomic University of the Balearic Islands og Paul Bocuse Institute. Jeg arbejdede som chefkok på den berømte Arume-restaurant.

Fine-middag ved Middelhavet af Paul
15 års erfaring Siden jeg var 17 år, har jeg rejst til Thailand, Uruguay med mere for at forfølge min karriere. Jeg er uddannet på UIB Gastronomic University of the Balearic Islands og Lyfe Institute. Min tid hos Michelin-stjerne Xoriguer og Sumaq førte mig til et chefkokjob hos Arume.

Cocina sin frontier por Julian
12 års erfaring Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena og San Ignacio. Jeg har perfektioneret min kulinariske viden i en toårig postgraduate. Jeg arbejdede som privat kok for en fremtrædende personlighed hos Forbes.

Middelhavsoplevelse med kokken Esteban
10 års erfaring kører Amar-sushi PÅ Santa Catalina Market og tilbyder sjælfulde, friske fisk og skaldyr og sushi-retter, jeg har trænet på Escuela de cocina de Córdoba i Argentina. AMAR SUSHI & SEAFOOD BAR i Palma får 5-stjernet bedømmelse og lokal anerkendelse for kvalitetsretter

SmagsvarianterDeMallorca med kok Esteban
20 års erfaring Kokken passioneret og kreativ, kombinerer friskhed og tradition i hver ret. Jeg tog min grad på Professional Cooking School of Córdoba i Argentina i 2004. Jeg har lang erfaring i Argentina, Italien, Formentera og Mallorca.

Kreativt middelhavskøkken ved Graciela
30 års erfaring har jeg lært af min mor, som var privat kok for den tunesiske præsident Habib Bourguiba. Jeg har også lært af at drive min egen restaurant samt familie- og eventmadlavning. Jeg driver min egen restaurant i Palma de Mallorca og laver mad privat til andre om sommeren.

Skræddersyede private spisesteder fra Jackson
20 års erfaring, jeg plejede at drive et cateringfirma i Storbritannien, men nu fejrer jeg Spaniens smage. Jeg arbejdede hos AP&Co., en af de bedste cateringfirmaer i London. Jeg blev kåret som den bedste bryllupscatering i det østlige England.
Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig
Lokale fagfolk
Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering
Håndplukket for sin kvalitet
Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning
En historik af topkvalitet
Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen
Udforsk flere tjenester i Migjorn
Flere tjenester at udforske
- Private kokke Barcelona
- Fotografer Valencia
- Personlige trænere Alicante
- Private kokke Palma
- Private kokke Marseille
- Private kokke Barcelonès
- Private kokke Nord de Palma District
- Fotografer Girona
- Private kokke Cassis
- Private kokke Serra de Tramuntana
- Private kokke Sitges
- Personlige trænere Baix Empordà
- Personlige trænere Alacantí
- Private kokke Baix Llobregat
- Personlige trænere Barcelona
- Personlige trænere Palma
- Fotografer Marseille
- Personlige trænere Barcelonès
- Personlige trænere Nord de Palma District
- Fotografer Cassis
- Massage Serra de Tramuntana
- Fotografer Sitges
- Fotografer Baix Llobregat
- Makeup Barcelona