Airbnb-tjenester

Kokke i Lakewood

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Privat kok Seyhan

Tyrkisk og middelhavskøkken, der blander tradition med moderne præsentation.

Smagsmenuer og måltider af Peter

Jeg har en uddannelse fra Le Cordon Bleu og har arbejdet på private ejendomme og fine spisesteder.

Privat kok Crystal

Passioneret omkring forskellige køkkener, kreative krydderiblandinger og dristige smagsidéer.

Kreativ sæsonbetonet mad med Sarina

Jeg er en sprudlende, præstationsdrevet kok, der fokuserer på smag, finesse og præsentation.

Wellness og smag: en kulinarisk rejse med Natalia

Jeg blander sundhed, smag og kreativitet i hver ret, jeg tilbereder.

Sjælfulde smagsvarianter af Tahera

Jeg er en sydstatskok, der har lært af ikoniske kokke som Tyler Florence og Wolfgang Puck.

Privat kok Daniella

Private middage, catering, kreative retter, friske råvarer.

Rawbar-tjenester af kokken Jose

Privat kok med speciale i førsteklasses rå bars. Gourmetmiddag med italienske, franske eller friske californiske menuer. Overlad køkkenet til mig!

Uforglemmelige måltider af kokken Dom

Jeg tilbyder menudesign, catering og madlavning og blev omtalt på Shoutout LA's hjemmeside.

Menuer, der passer til særlige kostvaner, af Daniela

Jeg laver luksuskøkken med kostvenlige muligheder og et øje for kunst og detaljer.

A-List Elevated Plates af kokken Keis

Kokken Keis er et kulinarisk kraftværk. Uddannet i hele verden og med færdigheder, der er mestret i Frankrig. Hun er stemt ind blandt de 25 bedste private kokke i LA. Hun serverer dristige smagsvarianter, voldsom stil og uforglemmelige oplevelser på hver tallerken.

Madlavning med levende ild af Jennifer

Grundlægger af Conchitas & Ember & Spice – prisvindende kok, der bringer ild, smag og kunst til hvert bord. Baseret i SD. Milspouse-ejet

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen