Airbnb-tjenester

Kokke i Jurupa Valley

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Kokken Sheridan fra Street and Spice

Servering af mad, der rører ved sjælen, skaber et smil og efterlader dig mere end tilfreds.

The Pantry Table af kokken Claire

Privat spisning på Michelin-niveau med årstidens råvarer og oprigtig gæstfrihed.

Frokoster og middage i høj kvalitet af Fletch

Jeg er en krigsveteran, der har brugt 20 år på at lave mad, fra fine dining til eventcatering.

Sund sæsonbestemt mad med ernæringskokken Cate

En sund madoplevelse i hjemmet med lokale sæsonbetonede råvarer.

Globalt wellness-inspireret køkken af Suzanne

Jeg laver mad, der er en oplevelse for sind, krop og sjæl, og blander wellness med globale smagsvarianter.

Fine-dining-festmåltider med Dylan

Jeg er en berømt kok, der er uddannet i Michelin-restauranter.

Californiske smagsvarianter af kokken Cappi

Jeg er en talentfuld kok, der tilbyder mad af høj kvalitet til en overkommelig pris til alle typer arrangementer.

Menuer fra hele verden af kokken Lamor

Jeg er uddannet kok, der har lavet mad til berømtheder som Nas og Nephew Tommy.

Sæsonbestemt Omakase af The Homakase Chef

Jeg bringer omakase-middagsoplevelsen ind i dit hjem ved hjælp af traditionelle japanske smagsvarianter.

Eklektisk privat spisning af Rya

Jeg skaber lagdelte, glædelige måltider, der engagerer sanserne og inspirerer gennem fusionskøkken.

Globale kulinariske rejser med Shieya

Jeg skaber specialmenuer, der er inspireret af mine sydamerikanske rødder, globale regionale køkkener og fine dining. Jeg elsker at se tilfredse smil og glade smagsløg!

Madoplevelser i Sydamerika af David

Privat kok med over 10 års erfaring i at blande latinamerikanske smagsvarianter med californisk friskhed. Jeg laver sunde, livlige måltider, der gør hvert ophold nærende og mindeværdigt.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen