Indberet et opslag

Hvis du støder på et opslag på Airbnb, der giver anledning til bekymring, beder vi dig om at indberette det. Din indberetning hjælper os med at bekytte hele Airbnb-netværket.

Nogle årsager til at indberette et opslag omfatter:

• Upassende indhold eller billeder
  • Vildledende indhold eller billeder
  • Ikke et rigtigt overnatningssted
  • Forsøg på svindel eller phishing

Hvis du har en aktiv reservation, og du er nødt til at indberette et problem, kan du finde ud af, hvad du skal gøre, hvis der opstår et problem under dit ophold.

Indberet et opslag på Airbnb

Indberet et opslag på computeren

1. Klik på det opslag, du vil indberette
  2. I afsnittet med prisoplysninger skal du klikke på Indberet dette opslag
  3. Vælg årsagen til, at du indberetter opslaget, og klik på Næste
  4. Giv yderligere oplysninger (hvis påkrævet), og klik derefter på Indsend

Hvis du har brug for at indberette en mistænkelig besked

Hvis du modtager en mistænkelig besked, kan du se, hvordan du indberetter en bestemt besked fra en vært eller gæst.