Oversæt dit opslag til andre sprog

Gæster kommer fra alle hjørner af kloden og bruger Airbnb på over 60 sprog. At skrive din opslagsbeskrivelse på et andet sprog eller endnu bedre på flere sprog er en perfekt måde at få potentielle gæster til at se din bolig på.

Tilføj et sprog

1. Klik på Opslag, og vælg det opslag, du vil redigere
  2. Under Opslags-editoren skal du klikke på Rediger indstillinger
  3. Klik på Sprog og derefter på Tilføj et sprog
  4. Vælg de sprog, du vil tilføje, og klik på Gem
    1. Gå tilbage til Opslags-editoren, tryk på Beskrivelse og derefter på Opslagsbeskrivelse
    2. Tilføj beskrivelsen på dit ekstra sprog i feltet, og tryk på Gem

Din opslagsbeskrivelse kan være på så mange sprog, som du vil, men du kan kun tilføje ét ad gangen. Du kan også få mere at vide om at være vært for Oplevelser på forskellige sprog eller få mere at vide om, hvordan du ændrer sproget for din Airbnb-konto generelt.