Airbnb-tjenester

Kokke i Compton

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Bring Thailand til dit bord

Hver ret er lavet med kærlighed og viderefører traditionen, der bringer Thailand til din tallerken.

Hyggemad med Damian

Jeg tilbyder kulinariske tjenester til intime middage, store arrangementer og madlavningskurser.

Moderne cajun-kreol møder californiske menuer af Ryan

Jeg blander sydstatsånd med californisk friskhed og skaber dristige, sæsonbestemte menuer.

Kokken Sheridan fra Street and Spice

Servering af mad, der rører ved sjælen, skaber et smil og efterlader dig mere end tilfreds.

Dar Dmana: marokkansk og middelhavsretter

Mesterkok med over 20 års erfaring i at skabe autentiske marokkanske, mellemøstlige, middelhavs- og sydeuropæiske retter, der blander tradition og elegance til uforglemmelige private spisninger og caterede arrangementer

Middelhavsinspireret fusionsmad med Amir

Jeg moderniserer min families restaurantopskrifter med mine færdigheder fra Institute of Culinary Education.

Rustikke sæsonbestemte festmåltider ved Chloe

Jeg har været i lære på Michaels restaurant under Miles Thompson, der er finalist til James Beard Award.

Chic og afslappet privat spisning med kokken Arno

Over 30 års viden om mad og vin fra Europa, Oceanien og Amerika. En kulinarisk uddannelse fra Nice kulinariske skole, anerkendelser fra de bedste franske kokke. Menuer, der vil forbløffe dig, og ingen ballade tilladt.

Kulinarisk udflugturen af Ryan

Jeg tilbereder udsøgte flerretters måltider med de bedste råvarer.

Private madoplevelser med kokken Neala

Som konditor på Le Meridien har jeg specialiseret mig i fine spisesteder og intime arrangementer.

Sæsonbestemt, eksperimentel italiensk middag med kokken Emma

Jeg er mest forbundet med italienske og middelhavssmage takket være min italienske bedstemor.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen