Airbnb-tjenester

Kokke i Boulogne-Billancourt

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Boulogne-Billancourt

Kok

Paris

Moderne fransk og italiensk menu af Maxime

Jeg er en selvlavet kok med en kærlighed til inspirerende madlavning, ved korsvejen af min oprindelse, min passion og min bedstemor trøstende soulfood. Med en CAP (Certificate of Professional Competence), der er uddannet med æresbevisninger fra Ecole hôtelière Paris Drouant, henter jeg min inspiration mellem verdens mest ikoniske madlavningsmetoder fra Frankrig og traditionelle og moderne italienske opskrifter.

Kok

Paris

Globale smagsvarianter af Prerana

Fem års erfaring har jeg arbejdet i forskellige køkkener, fra restauranter med Michelin-stjerner til cateringkøkkener. Jeg har fået færdigheder i forskellige kulinariske miljøer, fra chokolade til pâtisserie. Jeg arbejdede på en restaurant med Michelin-stjerner og finpudsede mine færdigheder i et tempofyldt miljø.

Kok

Markedsfest af Or

10 års erfaring med praktisk erfaring i de bedste parisiske restauranter og kulinarisk arv fra Nordafrika. Uddannet i Levantine, Middelhavet og nordafrikanske madlavningsteknikker. Led-køkkener i Miznon, Shouk og Dalia i Paris.

Kok

Simpelthen fransk ved Maylis

Seks års erfaring med at skabe spiseoplevelser, der bringer folk sammen, er min passion. Jeg finpegede mine kulinariske færdigheder på L'Atelier des Chefs i 2019. At lave måltider, der er lækre, behagelige og gør gæsterne glade, giver mig glæde.

Kok

Paris

Fransk mad fra Jeff

20 års erfaring Privat hjemmekok, jeg lavede mad til en indretningsarkitekt i Vogeserne. Jeg er uddannet i kulinarisk, wienerbrød og charcuteri-administration. Jeg var kok og konditor i berømte etablissementer.

Kok

Traditionel italiensk madlavning af Daniele

19 års erfaring, jeg arbejdede på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg studerede på Hotel School of Rome og fik en Bac Pro med 80/100. Jeg hjalp med at få titlen på den bedste italienske restaurant i London i 2015.

Alle kokketjenester

Klassiske franske spisesteder ved Jean

8 års erfaring har jeg uddannet mig hos Tour d'Argent og Le Meurice og blev senere privat kok. Jeg er uddannet under Yannick Alleno, en mester i regional innovation. Jeg arbejdede på Tour d'Argent, en historisk parisisk restaurant.

Cateringfirma gourmand af Boris

9 års erfaring tilbyder jeg skræddersyede tjenester til professionelle arrangementer i Île-de-France. Jeg har trænet i catering- og gæstfrihedsadministration. Jeg har arbejdet for virksomheder som RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Privat spisning med michelin-stjernekok

15 års erfaring har jeg specialiseret mig i unik mad med fokus på bæredygtighed og sæson. Jeg er uddannet i Tokyo, mestrede sushi-fremstillingens kunst og også uddannet på Fäviken. Jeg ledte køkkenet på Mandarin Oriental og skabte innovative retter, der glæder gæsterne.

Sæsonbestemt fransk mad med kokken Lucie

8 års erfaring med kreativ madlavning i raffineret, sæsonbestemt mad ved hjælp af lokale franske produkter, jeg lærte gennem praktisk erfaring, når jeg rejser, især i Polynesien. Jeg specialiserer mig i raffineret og sæsonbestemt mad ved hjælp af lokale franske produkter.

Afro-karibisk fine spisesteder af Jonathan

8 års erfaring bringer jeg high-end madlavning til kunder og tilbyder konsulenttjenester for at hæve fine spisesteder. Jeg er uddannet i Guadeloupe, før jeg udvider min horisont i Storbritannien og Paris. Jeg finpegede mit håndværk på de bedste luksushoteller som The Peninsula og Plaza Athénée.

Autentisk fransk mad af Eglantine

8 års erfaring Jeg er en kok, der specialiserer sig i frisk og sæsonbestemt fransk mad, med en præference for økologisk. Jeg finpegede mine færdigheder på Le Desnoyez i Paris og fik ET Cuisine-diplom. Jeg arbejdede med kulinarisk forlag for Alain Ducasse, inden jeg begyndte min karriere i køkkenet.

Traditionel fransk menu af Ashiq

11 års erfaring Med et fundament bygget i restaurantbranchen arbejder jeg nu som personlig kok. Jeg afsluttede mine studier i London, før jeg finpudsede mine færdigheder på forskellige restauranter. Jeg har lavet mad til et bredt udvalg af berømte gæster.

Høj farve af Simon

10 års erfaring er uddannet med 2-stjernede restaurantkokke. Jeg fik min Baccalaureate og BTS efter 5 års studier. Jeg havde mulighed for at dele mit køkken med store modehuse.

Innovativt middelhavskøkken ved Laura

18 års erfaring Mit hovedfokus er at skabe sæsonbestemte, bæredygtige og lokale retter. Mine kulinariske færdigheder er blevet formet af mine globale rejser og praktiske erfaringer. Min passion for mad tager mig til Europa, hvor nye kokke inspirerer mine innovative menuer.

Laura's rejse med smag

14 års erfaring Jeg er en privat kok, der specialiserer sig i middelhavs, asiatiske og franske køkkener. Fokuser på ernæring, madtendenser og særlige kostvaner. Jeg er madelsker med en umættelig interesse og dyb viden om mad og vin.

Private kokoplevelser, omdefineret af Akhil

15 års erfaring har jeg specialiseret mig i fine spisesteder og globale køkkener, herunder skandinavisk, indisk og japansk. Jeg uddannede kokke som René Redzepi, Pascal Barbot og Magnus Ek. Jeg samarbejdede med berømte europæiske kokke som René Redzepi, Pascal Barbot og Magnus Ek.

Fortrædelse af konditori af Adrien

10 års erfaring, jeg specialiserer mig i fransk mad, har arbejdet på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg finpegede mine færdigheder på La Table du Boisniard & Têtedoie. Jeg leder konditorsteamet hos Maxim's og skaber desserter til en ikonisk restaurant. Nyd en familiefrokost eller en romantisk diner direkte hos dig.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen