Airbnb-tjenester

Kokke i Boulogne-Billancourt

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Kokkens menuer fra dit køleskab af Philippe

Som leder af stjernekøkkener siden 2009 skaber jeg opskrifter, der forbedrer hverdagen.

Kreative menuer af Stanislas

Jeg har arbejdet over hele verden og senest på La Table de Cybèle.

Sæsonmenuer af Amina

Som hjemmehjælp havde jeg mulighed for at lave mad til Lacoste og Bonne Maman.

Kreative smagsmenuer af Stuart

Jeg er en kok, der har arbejdet i køkkener fra Paris til Tokyo, fra Berlin til Bangkok.

Autentisk japansk madoplevelse i Paris-området

Som privat kok laver jeg mad til familien og traditionelle japanske retter, som man kan få på izakayaer

Moderne italienske måltider af Maurice

Jeg har vist over 1000 mennesker, herunder berømtheder, magien ved en autentisk osteria.

Fransk gastronomi af kokken Loïc Krimm

Jeg har været kok i hjemmet i 10 år og har 21 års erfaring i køkkenet. Jeg tilbyder raffineret og skræddersyet fransk gastronomi, der forvandler dine måltider til ekstraordinære øjeblikke.

Jeg vil være din private kok for dagen

Menu skræddersyet til dine præferencer, til et enkelt måltid eller hele ugen.

Fransk fine dining af Killian

Min kulinariske tilgang er præcis, kreativ og miljøbevidst.

Levende og moderne madlavning af Margot Beck

Som passioneret kok tilbyder jeg en levende og gastronomisk mad, inspireret af grøntsager og økologiske produkter, for en moderne og følsom oplevelse.

Inspireret fransk mad, af Christophe

Jeg foreslår, at du får en original oplevelse gennem et venligt køkken, der er fuld af smagsoplevelser.

Fransk fine dining af Gustave

Jeg har arbejdet på L'Assiette Champenoise i Frankrig, der har fået tildelt en Michelin-stjerne, og AIRA i Stockholm.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen