Inspireret fransk mad, af Christophe

Jeg foreslår, at du får en original oplevelse gennem et venligt køkken, der er fuld af smagsoplevelser.
Oversat automatisk
Kok i Chantilly
Leveres i din bolig

Særlig cocktailmiddag

359 kr DKK 359 kr DKK per gæst
Mindst 3.585 kr DKK for at booke
Koldt saltspyd med rejer, ananas og mynte Pære og røget andebryst Kammuslingesalat, langoustinejuice-vinaigrette Andefoie gras og karamelliseret æble Varm krydret / kylling og grøntsags tandoori bouché Chorizo Tortilla Grillede grønne asparges og røget laks Svamperisotto med trøffelsmag Ost/brie fyldt med valnødder og Granny Smith æble Sød/rabarber og jordbær crumble Hindbærchokolade smeltet Passionsfrugt panna cotta

En fest af smagsvarianter

486 kr DKK 486 kr DKK per gæst
Mindst 2.913 kr DKK for at booke
Nyd en elegant menu bestående af en tærte med rødmullefilet i piperadesauce, en kalvekotelet i en urteskorpe i "tajine"-stil med ristede søde kartofler og sneærter og en hindbær-crème brûlée med karamelliserede hasselnødschips.

I fiskerens net

598 kr DKK 598 kr DKK per gæst
Mindst 3.585 kr DKK for at booke
Forkæl dig selv med en elegant kulinarisk rejse, der omfatter en cappuccino med trøffel, en tartar af taskekrabbe og tempura af asparges, en ryg af torsk med skaldyrssaft og en creme brulee med hindbær og karamelliserede hasselnødder

Særlig fødselsdagsmenu

673 kr DKK 673 kr DKK per gæst
Mindst 4.033 kr DKK for at booke
En luksuriøs kulinarisk rejse fra carpaccio af Saint-Jacques, via en trilogi med andefoie gras, en gryde med rejer i hummerjus, som en overraskelse i butterdej, til den grandiøse finale med iset soufflé med røde frugter

Epicurisk menu

747 kr DKK 747 kr DKK per gæst
Mindst 4.481 kr DKK for at booke
Nyd en raffineret menu med kammuslingecarpaccio med lyserøde peberkorn, cappuccino med andefoie gras, kalveinvoltini med grønne asparges og en vanilje-hindbærmacaron.
Du kan sende en besked til Christophe for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
23 års erfaring
Jeg var souschef på Plazza Athénée i Paris
Karrierehøjdepunkt
Jeg deltog i dokumentarfilmen Envoyé Spécial (France 2) om temaet Chef à domicile.
Uddannelse og kurser
Pris for manuelt arbejde fra Rotary Club Bronzemedalje ved Olympiade de la cuisine
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Chantilly, Paris, Senlis og L'Isle-Adam. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Christophe er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.
486 kr DKK Fra 486 kr DKK per gæst
Mindst 2.913 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Inspireret fransk mad, af Christophe

Jeg foreslår, at du får en original oplevelse gennem et venligt køkken, der er fuld af smagsoplevelser.
Oversat automatisk
Kok i Chantilly
Leveres i din bolig
486 kr DKK Fra 486 kr DKK per gæst
Mindst 2.913 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Særlig cocktailmiddag

359 kr DKK 359 kr DKK per gæst
Mindst 3.585 kr DKK for at booke
Koldt saltspyd med rejer, ananas og mynte Pære og røget andebryst Kammuslingesalat, langoustinejuice-vinaigrette Andefoie gras og karamelliseret æble Varm krydret / kylling og grøntsags tandoori bouché Chorizo Tortilla Grillede grønne asparges og røget laks Svamperisotto med trøffelsmag Ost/brie fyldt med valnødder og Granny Smith æble Sød/rabarber og jordbær crumble Hindbærchokolade smeltet Passionsfrugt panna cotta

En fest af smagsvarianter

486 kr DKK 486 kr DKK per gæst
Mindst 2.913 kr DKK for at booke
Nyd en elegant menu bestående af en tærte med rødmullefilet i piperadesauce, en kalvekotelet i en urteskorpe i "tajine"-stil med ristede søde kartofler og sneærter og en hindbær-crème brûlée med karamelliserede hasselnødschips.

I fiskerens net

598 kr DKK 598 kr DKK per gæst
Mindst 3.585 kr DKK for at booke
Forkæl dig selv med en elegant kulinarisk rejse, der omfatter en cappuccino med trøffel, en tartar af taskekrabbe og tempura af asparges, en ryg af torsk med skaldyrssaft og en creme brulee med hindbær og karamelliserede hasselnødder

Særlig fødselsdagsmenu

673 kr DKK 673 kr DKK per gæst
Mindst 4.033 kr DKK for at booke
En luksuriøs kulinarisk rejse fra carpaccio af Saint-Jacques, via en trilogi med andefoie gras, en gryde med rejer i hummerjus, som en overraskelse i butterdej, til den grandiøse finale med iset soufflé med røde frugter

Epicurisk menu

747 kr DKK 747 kr DKK per gæst
Mindst 4.481 kr DKK for at booke
Nyd en raffineret menu med kammuslingecarpaccio med lyserøde peberkorn, cappuccino med andefoie gras, kalveinvoltini med grønne asparges og en vanilje-hindbærmacaron.
Du kan sende en besked til Christophe for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
23 års erfaring
Jeg var souschef på Plazza Athénée i Paris
Karrierehøjdepunkt
Jeg deltog i dokumentarfilmen Envoyé Spécial (France 2) om temaet Chef à domicile.
Uddannelse og kurser
Pris for manuelt arbejde fra Rotary Club Bronzemedalje ved Olympiade de la cuisine
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Chantilly, Paris, Senlis og L'Isle-Adam. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Christophe er vært som virksomhed

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?