Airbnb-tjenester

Kokke i Torrance

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Middelhavs- og europæisk mad i Michelin-stil

Michelin-uddannet og bringer lokale produkter til dit middagsbord.

Glædelige madoplevelser med kokken Morgan

Som kokuddannet har jeg serveret eksklusive kunder som Kenny G og Lady Gaga.

Globale kulinariske rejser med Shieya

Jeg skaber specialmenuer, der er inspireret af mine sydamerikanske rødder, globale regionale køkkener og fine dining. Jeg elsker at se tilfredse smil og glade smagsløg!

Dejlig familiechef i hjemmet

Jeg har specialiseret mig i måltider med flere retter til særlige arrangementer af alle størrelser.

Kreative napolitanske udtryk af Brady

Som kok og ejer af Hi-Fi Pizza Pi blander jeg klassiske italienske smagsvarianter med moderne tvist.

Sofistikerede fusionssmagsvarianter af Chris

Michelin-stjernet uddannet kok med speciale i middelhavskøkken og fine dining. Tidligere på 2-stjernede Spondi, og jeg tilbyder skræddersyede kulinariske rejser til elitesmag og lejligheder.

Globale smagsvarianter af Keven

Jeg har en formel kulinarisk uddannelse fra USA og Europa og driver et catering- og eventfirma.

Californisk Ranchero-mad med Cam

Mine retter indeholder proteiner fra mennesker og økologiske ingredienser fra markeder.

Festlige smagsvarianter af Arielle

Som tidligere Four Seasons-kok blander jeg tilpasningsevne med kulinarisk kreativitet.

Soulful comfort food af Neicy

Jeg laver sydcaribiske måltider, der giver næring til stjerner, familier og uforglemmelige nætter.

Menuer, der passer til særlige kostvaner, af Daniela

Jeg laver luksuskøkken med kostvenlige muligheder og et øje for kunst og detaljer.

Mesa Montano-begivenheden af Michael

Jeg skaber sjælfulde, historiedrevne måltider gennem intime sammenkomster, der er rodfæstet i forbindelse.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen