Airbnb-tjenester

Kokke i Saint-Tropez

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Saint-Tropez

Kok

Gourmetmåltid med sydlige smagsvarianter til jul

30 års erfaring Jeg har arbejdet i prestigefyldte etablissementer på Côte d'Azur. Jeg er uddannet på Paul Valéry Hotel School i Menton. Jeg var vært for et madlavningskursus på tagterrassen for 125 personer.

Kok

Gourmetrestauranter af Jacopo

17 års erfaring med at lave kvalitetsmad på Michelin som privat kok for internationale kunder. Jeg studerede på den gastronomiske skole Artusi i det nordlige Italien. Jeg var en del af teamet, der hjalp restauranten Donatella med at få en Michelin-stjerner.

Kok

Nærende med Consciousnes af Victor

20 ans d'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décenniesd'expérience dans des cuisineétoilées au Michelin. J'aiétudié l'EcoGastronomie à l'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'aiprAs chef, forager og vogter for dette land, har jeg brugt år på at skabe oplevelser, der forbinder mennesker med naturen gennem mad. Jeg bor på denne jord året rundt, dyrker mine egne råvarer, dyrker vilde urter og laver kun mad med ingredienser fra lokale, etiske kilder. Jeg er også medpræsident for et frøbesparende kollektiv, der arbejder aktivt for at bevare biodiversitet og madarv. Dette er ikke et sideprojekt - det er mit livsværk. Min dybe forbindelse til dette sted, dets smage og dens rytmer giver mig mulighed for at tilbyde en virkelig autentisk og nærende exéparé des repas pourl'équipe de tournage de Kill Bill pendant le Festival de Cannes.

Kok

Kreative middelhavsmage af Janna

12 års erfaring er opvokset i Spanien ved kysten og har lavet mad i de bedste køkkener i hele verden. Jeg er uddannet inden for international kulinarisk kunst i Schweiz. Jeg studerede high-end madlavning i verdens gastronomiens hovedstad.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen