Til bords med Salvo

Jeg kan godt lide at lave mad efter årstiderne, vejret, følelserne, takket være mine forskellige oplevelser er mit køkken et verdensomspændende køkken, men jeg elsker middelhavskøkkenet, minder, der dufter af hjem
Oversat automatisk
Kok i Arrondissement de Nice
Leveres i din bolig

Markedsmenu

822 kr DKK 822 kr DKK per gæst
Mindst 1.643 kr DKK for at booke
1 forret, 1 hovedret, 1 dessert efter årstiden

Tilpasset menu

1.046 kr DKK 1.046 kr DKK per gæst
Mindst 2.091 kr DKK for at booke
Tilpasset menu efter dine ønsker 1 forret, 1 hovedret, 1 dessert

Smagsmagningsmenu

1.420 kr DKK 1.420 kr DKK per gæst
Mindst 2.689 kr DKK for at booke
5-retters smagsmenu, Appetizer, 1 forret, 2 hovedretter, (brød med olivenolie) dessert
Du kan sende en besked til Salvatore for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
Lavorare 3 anni al Mirazur, verdens bedste restaurant 2019, 3 Michelin-stjerner
Karrierehøjdepunkt
Forskellige oplevelser sammen med stjernekokke, mellem London og Frankrig,
Uddannelse og kurser
Jeg har en madlavningsdiplom fra det professionelle hotelinstitut
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Arrondissement de Nice, Arrondissement de Draguignan, Arrondissement of Grasse og Val-de-Chalvagne. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Salvatore er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.
822 kr DKK Fra 822 kr DKK per gæst
Mindst 1.643 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Til bords med Salvo

Jeg kan godt lide at lave mad efter årstiderne, vejret, følelserne, takket være mine forskellige oplevelser er mit køkken et verdensomspændende køkken, men jeg elsker middelhavskøkkenet, minder, der dufter af hjem
Oversat automatisk
Kok i Arrondissement de Nice
Leveres i din bolig
822 kr DKK Fra 822 kr DKK per gæst
Mindst 1.643 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Markedsmenu

822 kr DKK 822 kr DKK per gæst
Mindst 1.643 kr DKK for at booke
1 forret, 1 hovedret, 1 dessert efter årstiden

Tilpasset menu

1.046 kr DKK 1.046 kr DKK per gæst
Mindst 2.091 kr DKK for at booke
Tilpasset menu efter dine ønsker 1 forret, 1 hovedret, 1 dessert

Smagsmagningsmenu

1.420 kr DKK 1.420 kr DKK per gæst
Mindst 2.689 kr DKK for at booke
5-retters smagsmenu, Appetizer, 1 forret, 2 hovedretter, (brød med olivenolie) dessert
Du kan sende en besked til Salvatore for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
15 års erfaring
Lavorare 3 anni al Mirazur, verdens bedste restaurant 2019, 3 Michelin-stjerner
Karrierehøjdepunkt
Forskellige oplevelser sammen med stjernekokke, mellem London og Frankrig,
Uddannelse og kurser
Jeg har en madlavningsdiplom fra det professionelle hotelinstitut
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Arrondissement de Nice, Arrondissement de Draguignan, Arrondissement of Grasse og Val-de-Chalvagne. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 18 og opefter kan deltage.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Salvatore er vært som privatperson

De er ansvarlige for denne tjeneste.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?