Airbnb-tjenester

Kokke i Marina del Rey

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Marina del Rey

Kok

Lækre kreationer af Teresa

20 års erfaring Jeg har over to årtiers forskelligartet erfaring i højtrykskøkkenmiljøer. Jeg studerede kulinarisk kunst på Los Angeles Trade Technical College. Jeg har modtaget fru Cubbisons Best Dressing Award.

Kok

Den veganske oplevelse: Privat kok i dit hjem

Mød kokken JustNCase! Med mange års erfaring i den kulinariske industri har jeg med succes drevet min egen madvogn og lanceret en blomstrende privat kokkevirksomhed, der henvender mig til en mangfoldig kundekreds. Min passion for at skabe smagfulde måltider af høj kvalitet har fået mig til at arbejde med flere højt profilerede kunder i fortrolige omgivelser, der giver personlige spiseoplevelser, der prioriterer smag, sundhed og præsentation. Uanset om jeg laver innovative plantebaserede retter eller kuraterer måltider med flere retter, bringer jeg professionalisme, kreativitet og sans for detaljer til alle spiseoplevelser. Lad mig bringe luksusen af en privat kok til dit Airbnb-ophold!

Kok

Privat spiseoplevelse kurateret af kokken Neicy

15 års erfaring med at fokusere på komfortmad med et tvist, jeg laver mad til berømtheder og eksklusive begivenheder. Min bedstemor uddannede mig, og jeg raffinerede mine færdigheder på Illinois Institute of Art. Jeg grundlagde også MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company.

Kok

Southern Soul med et fransk twist af Chef Ponder

18 års erfaring Mit fokus: de sjælfulde traditioner i sydstatsmadlavning med præcise franske teknikker. Jeg har en kulinarisk kunstgrad fra Le Cordon Bleu College of Culinary Arts kombineret med en business management-grad fra det berømte Morehouse College. Jeg hjalp en restaurantgruppe med at opnå 85% ingredienser fra jord til bord og holdt madomkostningerne under 20%. Nu er jeg en privat kok, der imødekommer dine behov. Min specialitet er: dine præferencer.

Kok

Kreative napolitanske retter af Brady

24 års erfaring Jeg trives med at få folk til at føle sig godt tilpas, samtidig med at jeg leverer kreative menuer og oplevelser. Jeg har finpudset mine kulinariske færdigheder i både køkkener og højtryksarrangementer. Jeg har lanceret et mobilt napolitansk køkkenkoncept, der kuraterer mindeværdige retter, en privat cateringvirksomhed samt store arrangementer. Lad mig tage dig med på en rejse med lækre og nærende.

Kok

Jazz-klassikere af Jasmin

10 års erfaring har jeg mestret gæstfrihed og udførelse i private spisesteder. Jeg har en kulinarisk grad fra Kesier Culinary Institute. Jeg underviser i fremtidige kokke, hvilket er min stolteste præstation.

Alle kokketjenester

Gourmetmad leveret til din dørstop

15 års erfaring Mit arbejde i køkkener fra San Francisco til Paris lærte mig globale køkkener. Jeg har en bachelorgrad i kulinarisk ledelse fra Art Institute. Jeg var med til at grundlægge en virksomhed i Los Angeles, hvor jeg laver mad, jeg elsker.

Luksusrestauranter i hjemmet af Ty

Jeg er en privat kok med over ti års erfaring i at skabe personlige spiseoplevelser for familier, kreative og madelskere i hele Californien. Min madlavning er forankret i multikulturelle fusionsfyldte sjælfulde smagsvarianter fra syd, Caribien, Latinamerika og meget mere. Jeg har opbygget mit navn gennem mund til mund og madlavning til klienter, der inviterer mig tilbage år efter år på grund af den forbindelse og omsorg, jeg bringer til alle tallerkener. Hvad gør mig anderledes? Jeg laver ikke bare mad - jeg oversætter fornemmelsen til mad. Uanset om det er komfort, fejring eller nostalgi, tager jeg mig af den følelsesmæssige side af et måltid. Jeg har været vært for alt fra intime fødselsdage til pop-ups og private middage, og jeg behandler hver enkelt, som om det er mit vigtigste. Hvis du nogensinde har ønsket en kok, der føler sig som familie og laver mad, som om de har boet overalt, du elsker - er det

Glædelig madlavning af Morgan

20 års erfaring, jeg specialiserer mig i at skabe unikke spiseoplevelser med fokus på kvalitetsingredienser. Jeg har lavet mad under mange gode kokke og på fantastiske restauranter. Jeg driver mit eget firma og tilbyder private kokkeoplevelser, vinkombinationer og picnicer.

Caribisk-europæisk fusionsrestaurant af Paola

Syv års erfaring, jeg laver mad til private kunder og blander caribiske rødder med globale smagsvarianter. Jeg lærte at lave mad af min mor og deltidsjob som teenager. Jeg skaber enestående bagning og multikulturelt køkken.

Eksklusive spisesteder af Benjamin

20 års erfaring har jeg arbejdet på restauranter med Michelin-stjerner i hele Europa. Jeg er uddannet på prestigefyldte kulinariske skoler og arbejdede hos kokke med Michelin-stjerner i Europa. Jeg var semifinalist i Frankrigs version af Top Chef.

Nordøst-inspireret privat spisning af Paola

9 års erfaring har jeg lavet mine madlavningsfærdigheder i mange år med yachtcharter og private middage. Ud over at tage kurser har jeg finpudset mine færdigheder via yachtcharter og private middage. Jeg har lavet retter til et fantastisk udvalg af gæster, mens jeg sejler på yachter.

Sunde sæsonbestemte spisesteder med ernæringskokken Cate

Fire års erfaring Jeg har fire års erfaring med at tilberede sundhedsstøttende måltider for at helbrede kunder i Los Angeles. Jeg er en holistisk sundhedscoach, der er certificeret af Institute for Integrative Nutrition. Food Network's "Chopped" Champion og turneringsfinalen.

Sofistikerede fusionssmag af Chris

15 års erfaring Jeg er en græsk kok, der specialiserer sig i middelhavs-, fransk- og californiske smagsvarianter. Jeg blev vejledt af chefkokke på Michelin-restauranterne Spondi og Hytra i Europa. Jeg fører tilsyn med fine spisekøkkener i Los Angeles og Grækenland og laver mindeværdige retter.

Cali Mediterranean by Liza

Jeg er en lokal privat berømthedskok, der har arbejdet for Allison Holker, Sebastian Stan og andre kunder i den private sektor. Jeg startede mine private kokketjenester i Malibu Beach Recovery Home. Der genopfandt jeg mange af mine opskrifter for at overholde deres lavglykæmiske kost. Jeg steg i rækken som deres souschef og kulinarisk lærer. Min niche er middelhavsmad og wienerbrød.

Privat kok af Yana

8 års erfaring skaber jeg udsøgte desserter og tilbyder private spiseoplevelser. Jeg raffinerede mine wienerbrød hos Le Cordon Bleu Dusit i Bangkok og studerede avanceret wienerbrød . Jeg har studeret sushikursusintensivkursus i Tokyo. Jeg har været med i SD Voyager, Shoutout Social og Edible Monterey Bay.

Globale kulinariske rejser af Shieya

10 års erfaring har jeg lavet specialretter fra en bred vifte af påvirkninger i over ti år. Jeg har uddannet mig hos Nobu og også hos Wolfgang Puck. Jeg vandt Food Network's Supermarket Stakeout Season 6 og dukker op på Gastronauts.

Global Soul Kitchen af kokken Ameera

15 års erfaring Jeg er en tredje generations californisk blanding af ingredienser på vestkysten med globale krydderier. Jeg lærte af min mor og bedstemor og derefter gennem træning og drift af min virksomhed. Jeg vandt Food Networks madlavningskonkurrence og har serveret Rihanna, Stevie Wonder med mere.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen