Aktivering af opslag

Du har lavet et virkelig godt opslag, og du er klar til at offentliggøre det i søgeresultaterne og på din profilside. Sørg for, at din værtskonto er bekræftet, og at dit opslag lever op til vores grundregler.

Sådan aktiverer du dit opslag:

1. Klik på Opslag, og vælg det opslag, du vil redigere
  2. Under Opslags-editoren, skal du klikke på Din bolig
  3. Klik på Status
  4. Klik på Opslået og derefter på Udlej din bolig

Når du ændrer din status til Opslået, er det normalt synligt inden for 24 timer, men der kan gå op til 72 timer, før denne opdatering registreres i søgeresultaterne.

Du kan bede en  Superhost-ambassadør om vejledning til at aktivere et nyt opslag, som kan hjælpe dig med at få din første booking.

Hvis du ikke er helt klar til forespørgsler eller anmodninger , kan du opdatere dit opslags status.