Log ind på din Airbnb-konto

Uanset om du lige er startet eller bare vil have genopfrisket, hvordan du tilgår din konto, er vi klar til at hjælpe dig med at få adgang.

Hvis du er ny på Airbnb

Vi er glade for, at du er her. Du kan begynde med at oprette en konto. Du kan også finde alt, hvad du har brug for at vide for at komme i gang.

Log ind på en eksisterende Airbnb-konto

Da du oprettede din konto, valgte du, hvordan du vil logge ind. Det kan være via e-mail, telefonnummer, Apple-id, Facebook- eller Google-konto eller Naver (Sydkorea). Log ind ved at:

1. Klik på Konto
  2. Vælg, hvordan du vil logge ind
  3. Indtast dine loginoplysninger, og følg instruktionerne

Skift mellem at være vært og at rejse

Mange mennesker er værter og gæster. Find ud af, hvordan du skifter mellem at være vært og at rejse på airbnb.dk og i Airbnb-appen.