Kvittering for læste beskeder

Kvitteringer for læste beskeder gør det muligt for Airbnb at sende en besked til brugere med oplysning om, at den anden person i meddelelsestråden har læst beskederne. Som standard er alle Airbnb-brugere tilmeldt denne funktion.

For at se hele listen over, hvem der har læst en besked, når der er mange mennesker i tråden, skal du hente beskedens menu med oplysninger og vælge Find ud af, hvem der har læst denne besked.

Slå kvitteringer for læste beskeder fra som vært

Sådan deaktiveres kvitteringer for læste beskeder:

1. Klik på Profil > Konto > Privatliv og deling
  2. Vælg Deling
  3. Deaktiver kvittering for læste beskeder

Slå kvitteringer for læste beskeder fra som gæst

Sådan deaktiveres kvitteringer for læste beskeder:

1. Klik på Profil > Konto > Privatliv og deling
  2. Klik på Deling
  3. Under Deling af aktiviteter skal du klikke for at deaktivere kvitteringer for læste beskeder

Bemærk: Når du slår kvitteringer for læste beskeder fra, kan andre ikke se, hvornår du har læst deres beskeder. Hvis den anden person har slået kvitteringer for læste beskeder til, kan du stadig se, om vedkommende har læst din besked.