Visning af den samlede pris

Gæster har nu mulighed for at se den samlede pris – inklusive alle gebyrer – før skatter.

Visning af samlet pris

Med funktionen samlet pris kan du se den samlede pris, du skal betale, på forhånd, inklusive alle gebyrer før skat. Den samlede pris vil blive vist i søgeresultaterne samt på kortet, filteret og opslagssiden. Inden du bekræfter din booking, kan du stadig se en komplet prisoversigt, der viser Airbnb's servicegebyr, rabatter og skatter.

Download den nyeste version af Airbnb-appen for at se denne funktion.

Sådan slår du visning af den samlede pris til

Du kan slå visning af den samlede pris til på startsiden eller siden med søgeresultater, hvor banneret Vis samlet pris vises øverst.

Når denne funktion er slået til, viser opslagene den samlede pris før skat i søgeresultaterne samt på kortet, prisfilteret og opslagssiden.

Bemærk: Skatter er angivet separat på betalingssiden.

Inden du bekræfter din booking, kan du se en komplet prisoversigt med prisen per nat, Airbnb's servicegebyr, rabatter og skatter ved at vælge linket Prisoversigt på betalingssiden.

Sådan slår du visning af den samlede pris fra

Du kan slå denne funktion fra ved at bruge knappen på banneret Vis samlet pris. Når det er slået fra, viser opslagspriserne prisen per nat, eksklusive gebyrer og skatter. Den detaljerede prisoversigt kan ses ved at klikke på Flere oplysninger på betalingssiden.

Bemærk: Denne funktion er ikke tilgængelig i lande og regioner med eksisterende krav til prisvisning.