Tjek wi-fi-hastigheden for et sted

Du vil have et sted at bo, der ikke kun er behageligt, men også har en god forbindelse. For at hjælpe dig med at afgøre om en bolig passer til dine behov, har nogle værter testet wi-fi-hastigheden i deres bolig og føjet dette hastighedsresultat til deres boligs side. Værter kører hastighedstesten via Airbnb-appen, og det er deres ansvar at sikre, at wi-fi-hastigheden, der vises på boligens side, er nøjagtig, tilgængelig i hele boligen og repræsentativ for, hvad du kan forvente, når du bor i deres bolig.

Find wi-fi-hastigheden

1. Gå til Det tilbyder denne bolig.
  2. Ved siden af wi-fi finder du downloadhastigheden i mbps. Hvis wi-fi-forbindelsen er hurtigere end 50 mbps, vil du se hurtig wi-fi-forbindelse i stedet for wi-fi-forbindelse.
  3. Gå til Vis alle faciliteter. Under afsnittet Internet og kontor , ved siden af wi-fi, kan du se flere oplysninger om, hvilke aktiviteter de forskellige hastigheder generelt kan understøtte.

Forstå resultatet af den nye wi-fi-hastighedstest

Hastigheder

Det betyder det for dig

Ingen hastighed vist

• Værten har ikke angivet hastighedsoplysningerne for sin bolig.

1-6 mbps

• Grundlæggende wi-fi-hastighed.
  • Du kan tjekke beskeder og surfe på nettet.

7-24 mbps

• Solid wifi-hastighed.
  • Du kan streame HD-videoer.

25-49 mbps

• Hurtig wi-fi-hastighed.
  • Du kan streame 4K-videoer og deltage i videoopkald.

50 mbps eller mere

• Wow! Hurtig wi-fi-hastighed.
  • Du kan streame 4K-videoer og deltage i videoopkald på flere enheder.

Wi-fi-hastighedstesten måler kun downloadhastigheden, så der er ingen specifikke oplysninger om uploadhastigheden eller forsinkelsen. Du kan altid kontakte din vært for at få flere af disse specifikke oplysninger.

Oplysningerne om downloadhastigheden er kun tilgængelige, hvis værten har kørt hastighedstesten via Airbnb-appen og føjet den til boligens side. Hastigheden aflæses på et bestemt tidspunkt. Værter kan vælge at køre disse hastighedstests regelmæssigt, men det er ikke påkrævet.

Bemærk: Wi-fi-hastigheden under dit ophold kan afhænge af netværksforhold såsom tilgængelig båndbredde, hvor du er og anden aktivitet på netværket, på samme tid som du bruger det.

Sådan aflæses wi-fi-hastigheden

M-Labs hastighedstest måler stedets internetforbindelses downloadhastighed. Det er med den hastighed, oplysninger kan overføres til dig. Det påvirker ting som at se videoer, overføre store filer og endda hvor hurtigt en hjemmeside indlæses.

Testresultaterne afhænger af flere faktorer, herunder:

• Det specifikke netværk eller udstyrsopsætning på stedet
  • Netværksforhold (såsom tilgængelig båndbredde og anden aktivitet på netværket)
  • Her er testservere placeret

Få mere at vide af M-Lab. Hvis du er vært, kan du få mere at vide om, hvordan du tester din wi-fi-hastighed.