Rediger gæsteoplysninger på din oplevelsesreservation

Du kan sikre dig, at de gæster, der er inkluderet i din oplevelsesreservation, får alle de spændende oplysninger, de har brug for, ved at tilføje deres navne og e-mailadresser. De får en e-mailinvitation med vejledning til, hvordan man forbereder sig på og deltager i oplevelsen.

Hvis du vil ændre antallet af gæster for din oplevelsesreservation, kan du finde ud af, hvordan du ændrer din reservation.

Tilføjelse af gæsteoplysninger

Sådan føjer du en gæsts oplysninger til din oplevelsesreservation:

1. Gå til Rejser, og klik derefter på den Oplevelse, du vil ændre
  2. Klik på Vis oplysninger
  3. Klik på Administrer gæster
  4. Tilføj din gæsts navn og e-mailadresse, og klik på Inviter

Fjern gæsteoplysninger

Sådan fjerner du en gæsts oplysninger fra din Oplevelsesreservation:

1. Gå til Rejser, og klik derefter på den Oplevelse, du vil ændre
  2. Klik på Vis detaljer, og klik på Administrer gæster
  3. Ved siden af den gæst, du vil fjerne, skal du klikke på Fjern
  4. Klik på Fjernfor at bekræfte