Oplevelsesvært

Sådan bruger du Zoom til at være vært for onlineoplevelser

Uanset om det er Drag Queen Bingo, en astrologisk workshop eller et madlavningskursus med italienske bedstemødre, er der én ting, alle onlineoplevelser på Airbnb har til fælles, nemlig Zoom. I tillæg til at være vært for din onlineoplevelse via Zoom skal du også bruge Zoom til at indsende din demonstration af din oplevelse til godkendelse. Download det her.

Optagelse af din demonstration

Som led i indsendelsesproceduren beder vi dig bruge Zoom til at optage en demonstration af din oplevelse. Her er nogle tips til at gøre din optagelse fantastisk.

Du kan bruge en anden tjeneste til at optage din video, men vi anbefaler på det kraftigste at bruge Zoom, så du kan blive fortrolig med det, inden du skal bruge det til at være vært for din oplevelse.

Aktivering af din nye Zoom-konto

Når din oplevelse er blevet godkendt, vil du blive bedt om at aktivere en ny Zoom-konto i dine oplevelsesindstillinger. Dette er en unik Zoom-konto, der er knyttet til din Airbnb-oplevelse. Denne nye konto skal have en anden e-mailadresse end enhver eksisterende Zoom-konto, du måtte have.

Bemærk, at det kan tage op til 30 minutter, efter du har gennemført alle trin, før status for aktivering af Zoom opdateres.

Værtskab

Find dit Zoom-link

Dine gæster modtager et unikt Zoom-link til hver forekomst af din Oplevelse i din kalender. Der er 2 måder at finde linket:

• I bekræftelses-e-mailen, der sendes, hver gang en gæst booker
  • I e-mailpåmindelsen, der bliver sendt, inden din oplevelse starter

Sådan giver du gæster adgang

Zooms funktion Venteværelse giver dig mulighed for at styre, hvem der deltager i din oplevelse, ved at lukke gæsterne ind en efter en. Så hvis en gæst deler Zoom-linket med en anden gæst, der ikke var en del af reservationen, behøver du ikke at lukke den ekstra gæst ind. Du kan dog bede om betaling for den ekstra gæst i Løsningscenteret.

Fejlfinding i Zoom

Hvis du har problemer med Zoom, skal du kontakte Zooms Hjælpecenter. Hvis dine gæster har problemer, kan det også være nyttigt at sende dem denne artikel om deltagelse i onlineoplevelser.