Netværkspolitik

Repræsenter dig selv oprigtigt

At give gyldige og nøjagtige kontooplysninger er afgørende for at skabe et miljø, hvor Airbnb, værter og gæster kan stole på hinanden.

Det tillader vi

• Dobbeltkonti til opslagsadministration: Professionelle værter, der udlejer mange ejendomme, kan have flere konti med det udtrykkelige formål at administrere deres ejendomme effektivt.
  • Rettelser af fødselsdato, så den stemmer overens med det, der er angivet på et myndighedsudstedt id: Der kan ske fejl i fødselsdatoer af forskellige årsager (f.eks: manuel indtastningsfejl, forkert måneds-/datoformat osv.). Du kan rette din fødselsdato ved at kontakte os.

Det tillader vi ikke

• Ugyldige id'er: Beskadigede, udløbne, forfalskede, ikke-myndighedsudstedte id'er (når det kræves), id'er, der mangler grundlæggende identifikationsoplysninger, eller id'er, der betragtes som midlertidige, accepteres ikke.
  • Undladelse af at godkende konti: Når du taler med en Airbnb-repræsentant om kontospecifikke elementer, skal du gennemføre specifikke trin for at bekræfte din identitet.
  • Opretholdelse af dobbeltkonti: Med undtagelse af nogle professionelle værter, der har brug for flere konti til ejendomsadministration, bør værter og gæster ikke have mere end en konto eller bruge et id på mere end en konto.

Vi er klar til at hjælpe

Hvis du er vidne til eller oplever adfærd, der er i strid med vores politikker, skal du give os besked.

Selvom disse retningslinjer ikke dækker alle mulige scenarier, er de udarbejdet for at give generel vejledning om Airbnb's netværkspolitikker.