Sådan ændrer du din annulleringspolitik

Vil du tilbyde gæster mere fleksibilitet? Eller måske ønsker du lidt mere beskyttelse mod annulleringer? Uanset hvad, er det nemt at ændre din annulleringspolitik, når du har valgt en, der passer dig.

Sådan ændrer du din annulleringspolitik

1. Gå til Opslag, og vælg det opslag, du vil ændre
  2. Klik på Politikker og regler
  3. Ved siden af Annulleringspolitik skal du klikke på Rediger
  4. Rediger indstillingerne for din politik, og klik så på Gem

Sådan påvirker ændringer i annulleringspolitikken eksisterende reservationer

De ændringer, du foretager i din annulleringspolitik, gælder kun for kommende reservationer og påvirker ikke afventende eller bekræftede reservationer. Den annulleringspolitik, der var gældende, da du modtog en reservation, gælder stadig for den pågældende reservation.