Hvordan laver jeg et brugerdefineret link til mit opslag?

Værter kan oprette en personlig webadresse for at sende folk til deres opslag med et brugerdefineret link.

Sådan opretter eller sletter du et brugerdefineret link:

1. Gå til Opslag
  2. Vælg det opslag, du vil oprette et brugerdefineret link til
  3. Under dine Opslagsoplysningerskal du finde Brugerdefineret link og vælge Rediger

Hvert opslag kan have et brugerdefineret link, så værter med flere opslag kan oprette et til hvert af sine opslag. Værter, der bruger professionelle værtsværktøjer, kan også oprette et brugerdefineret link til deres professionelle markedsføringsside.

Politik vedrørende brugerdefinerede links

Hver adresse er kun gyldig, så længe opslaget eller kontoen er aktiv, og kan blive inddraget, hvis opslaget eller kontoen deaktiveres eller fjernes fra Airbnb af en eller anden grund.

Du ejer ikke dit brugerdefinerede link, og hvis du overtræder denne politik eller Airbnb's vilkår, kan Airbnb stoppe din brug af det.

Brugerdefinerede links må ikke indeholde:

• Nogen variant af ordet "Airbnb" eller andet indhold, der overtræder vores retningslinjer for brands
  • Ordet "bekræftet"
  • Ordet "officiel", medmindre det er godkendt af den person, det sted eller den organisation, der hævdes at være en forbindelse til
  • Symboler eller tegnsætning, undtagen bindestreger
  • Færre end tre tegn
  • Alt, der overtræder Airbnb's Indholdspolitik

Brugerdefinerede links må ikke bestå udelukkende af:

• Generelle ejendomstyper (f.eks. lejlighed, hytte, trætopshus, loft, bolig)
  • Generelle geografiske placeringer (f.eks. SanFrancisco)
  • Tal (alle URL'er skal indeholde mindst et bogstav)

Nogle eksempler på acceptable URL'er

• : /french-alps-vacation-homes-and-cabins
  • /babu-getaways
  • /helens-homes
  • /privat-room-in-barcelona-city-center