Oplevelsesvært

Fastsættelse af en pris for din Oplevelse

You're the Host, so you decide how much your Experience costs. You can even customize the price of your Experience on a particular date or time—as long as no one has booked it yet.

Vælg dine standardpriser for voksne og børn

1. Gå til Oplevelser, og vælg en Oplevelse
  2. Klik på Gem
  3. Klik på Prissætning og derefter på Gæstepriser
  4. Angiv en pris for voksne og for børn, og klik på Gem

Dette vil opdatere prisen for alle kommende og i øjeblikket ikke bookede tidspunkter for din oplevelse (undtagen dem, der har en tilpasset pris).

Tilpas priser

Hvis en af tiderne for din Oplevelse ikke er blevet booket endnu, kan du vælge en tilpasset pris. Når en gæst booker, kan du ikke længere justere prisen.

1. Gå til din Oplevelseskalender
  2. Vælg hvilken dato eller begivenhed, du vil angive en tilpasset pris for
  3. Gå til Pris per gæst, og klik på Rediger
  4. Indtast en pris, og klik derefter på Gem

For tips on selecting a price for your Experience, check out our pricing strategies.