Airbnb-tjenester

Kokke i Saint-Maurice

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Saint-Maurice

Kok

Paris

Privat kok: moderne fransk og italiensk mad

Jeg er en selvlavet kok med en kærlighed til inspirerende madlavning, ved korsvejen af min oprindelse, min passion og min bedstemor trøstende soulfood. Med en CAP (Certificate of Professional Competence), der er uddannet med æresbevisninger fra Ecole hôtelière Paris Drouant, henter jeg min inspiration mellem verdens mest ikoniske madlavningsmetoder fra Frankrig og traditionelle og moderne italienske opskrifter.

Kok

Paris

Globale smagsvarianter af Prerana

Fem års erfaring har jeg arbejdet i forskellige køkkener, fra restauranter med Michelin-stjerner til cateringkøkkener. Jeg har fået færdigheder i forskellige kulinariske miljøer, fra chokolade til pâtisserie. Jeg arbejdede på en restaurant med Michelin-stjerner og finpudsede mine færdigheder i et tempofyldt miljø.

Kok

Paris

Tilpasset menu af Dowenson

15 års erfaring i samarbejde med førsteklasses huse og VIP-cateringservice. Jeg har en stærk baggrund inden for madlavning. Jeg har afholdt kulinariske arrangementer på Parc des Princes og samarbejdet med mærker.

Kok

Varm og velsmagende spisning ved Cam

Seks års erfaring har jeg arbejdet på traditionelle restauranter og som privat kok og catering til forskellige arrangementer. Jeg studerede gæstfrihed og catering på École Hôtelière de Paris. Jeg driver min egen virksomhed og arbejder direkte med kunderne for at skabe velsmagende kulinariske oplevelser.

Kok

Paris

Fransk kok for en uforglemmelig oplevelse

Mit navn er Lila, og jeg har 12 års erfaring inden for det kulinariske område. Jeg er uddannet fra Ferrandi Gastronomy Institute og havde mulighed for at arbejde på prestigefyldte restauranter, bistronomiske etablissementer samt franske bryggerier af høj kvalitet, hvor jeg raffinerede mine madlavningsfærdigheder.

Kok

Paris

Fransk mad fra Jeff

20 års erfaring Privat hjemmekok, jeg lavede mad til en indretningsarkitekt i Vogeserne. Jeg er uddannet i kulinarisk, wienerbrød og charcuteri-administration. Jeg var kok og konditor i berømte etablissementer.

Alle kokketjenester

Moderne fransk mad af Laurent

20 års erfaring tilbyder jeg en blanding af moderne og traditionel fransk mad med autenticitet og kreativitet. Jeg lærte under Christophe Michalak, Thierry Marx og Cyril Lignac. Jeg deler ofte mine kulinariske færdigheder om madlavningsshows til det nationale tv-netværk.

Fin fransk mad af Roland

12 års erfaring har jeg en passion for fransk mad. Jeg studerede fransk mad i Paris og arbejdede sammen med Guy Savoy på hans restaurant. Jeg flyttede til Côte d'Azur og blev senere chefkok på et anerkendt hotel.

Cateringfirma gourmand af Boris

9 års erfaring tilbyder jeg skræddersyede tjenester til professionelle arrangementer i Île-de-France. Jeg har trænet i catering- og gæstfrihedsadministration. Jeg har arbejdet for virksomheder som RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF, Deezer.

Bæredygtigt vegetarisk køkken ved Manon

13 års erfaring har jeg arbejdet for kendte kokke, arbejdet på forskellige arrangementer, og jeg driver nu mit eget firma. Jeg arbejder konstant på at berige min viden og mine evner som cheffe. Jeg havde mulighed for at arbejde sammen med den berømte franske kok om en særlig begivenhed for Hermès.

Afro-karibisk fine spisesteder af Jonathan

8 års erfaring bringer jeg high-end madlavning til kunder og tilbyder konsulenttjenester for at hæve fine spisesteder. Jeg er uddannet i Guadeloupe, før jeg udvider min horisont i Storbritannien og Paris. Jeg finpegede mit håndværk på de bedste luksushoteller som The Peninsula og Plaza Athénée.

Markedsfest af Or

10 års erfaring med praktisk erfaring i de bedste parisiske restauranter og kulinarisk arv fra Nordafrika. Uddannet i Levantine, Middelhavet og nordafrikanske madlavningsteknikker. Led-køkkener i Miznon, Shouk og Dalia i Paris.

Traditionel fransk menu af Ashiq

11 års erfaring Med et fundament bygget i restaurantbranchen arbejder jeg nu som personlig kok. Jeg afsluttede mine studier i London, før jeg finpudsede mine færdigheder på forskellige restauranter. Jeg har lavet mad til et bredt udvalg af berømte gæster.

Innovativt middelhavskøkken ved Laura

18 års erfaring Mit hovedfokus er at skabe sæsonbestemte, bæredygtige og lokale retter. Mine kulinariske færdigheder er blevet formet af mine globale rejser og praktiske erfaringer. Min passion for mad tager mig til Europa, hvor nye kokke inspirerer mine innovative menuer.

Fransk fusionskøkken ved Cyril

10 års erfaring er, at jeg forandrer livet takket være MasterChef, og jeg åbner min restaurant. Jeg er uddannet i HACCP. Jeg vandt en medalje på G20 World King of Chef Summit i Osaka i Japan i 2019.

Laura's rejse med smag

14 års erfaring Jeg er en privat kok, der specialiserer sig i middelhavs, asiatiske og franske køkkener. Fokuser på ernæring, madtendenser og særlige kostvaner. Jeg er madelsker med en umættelig interesse og dyb viden om mad og vin.

Private kokoplevelser, omdefineret af Akhil

15 års erfaring har jeg specialiseret mig i fine spisesteder og globale køkkener, herunder skandinavisk, indisk og japansk. Jeg uddannede kokke som René Redzepi, Pascal Barbot og Magnus Ek. Jeg samarbejdede med berømte europæiske kokke som René Redzepi, Pascal Barbot og Magnus Ek.

Fortrædelse af konditori af Adrien

10 års erfaring, jeg specialiserer mig i fransk mad, har arbejdet på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg finpegede mine færdigheder på La Table du Boisniard & Têtedoie. Jeg leder konditorsteamet hos Maxim's og skaber desserter til en ikonisk restaurant. Nyd en familiefrokost eller en romantisk diner direkte hos dig.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen