Airbnb-tjenester

Kokke i Saint-Denis

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Gourmetmad derhjemme med kokken Johann

Raffineret, moderne og opfindsomt køkken, der giver en unik kulinarisk oplevelse.

Privat kok Andrea

Italiensk køkken, tradition, kreativitet, tilpassede retter, sanseoplevelse.

Kokkens menuer fra dit køleskab af Philippe

Som leder af stjernekøkkener siden 2009 skaber jeg opskrifter, der forbedrer hverdagen.

Privat kok Caroline

Sæsonbestemt mad, autentiske produkter, munter mad, respekt for smagen.

Sæsonmenu: Vinterens signatur, kokken Neraudeau

Valentin Neraudeau, forfatter til "Fra familiens køkkenhave til ekstraordinære borde", har arbejdet sammen med Michel Guérard. Sæsonbestemte kulinariske kreationer, der kan tilpasses efter din smag og allergier.

Kreative menuer af Stanislas

Jeg har arbejdet over hele verden og senest på La Table de Cybèle.

Sæsonbestemt og velsmagende mad af Nathan

Hjemmelavede, velsmagende og sæsonbestemte måltider, tilberedt i dit hjem for et behageligt og praktisk ophold. Smag de lokale smage uden at løfte en finger.

Privat kok Giuseppe

Kreativt køkken, der blander hukommelse, intuition og poesi for at forvandle måltidet.

Kreative smagsmenuer af Stuart

Jeg er en kok, der har arbejdet i køkkener fra Paris til Tokyo, fra Berlin til Bangkok.

Menu Inspiration af øjeblikket af kok Ecem

Hver ret afspejler min erfaring i prestigefyldte køkkener.

Søde øjeblikke med kokken Fanny

Jeg tilbereder lækre hjemmelavede desserter og skaber en blød og venlig atmosfære for et uforglemmeligt sødt øjeblik.

Autentisk japansk madoplevelse i Paris-området

Som privat kok laver jeg mad til familien og traditionelle japanske retter, som man kan få på izakayaer

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen