Airbnb-tjenester

Kokke i Neuilly-sur-Seine

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Neuilly-sur-Seine

Kok

Paris

Fransk fusionskøkken ved Cyril

10 års erfaring er, at jeg forandrer livet takket være MasterChef, og jeg åbner min restaurant. Jeg er uddannet i HACCP. Jeg vandt en medalje på G20 World King of Chef Summit i Osaka i Japan i 2019.

Kok

Paris

Privat kok: moderne fransk og italiensk mad

Jeg er en selvlavet kok med en kærlighed til inspirerende madlavning, ved korsvejen af min oprindelse, min passion og min bedstemor trøstende soulfood. Med en CAP (Certificate of Professional Competence), der er uddannet med æresbevisninger fra Ecole hôtelière Paris Drouant, henter jeg min inspiration mellem verdens mest ikoniske madlavningsmetoder fra Frankrig og traditionelle og moderne italienske opskrifter.

Kok

Paris

Globale smagsvarianter af Prerana

Fem års erfaring har jeg arbejdet i forskellige køkkener, fra restauranter med Michelin-stjerner til cateringkøkkener. Jeg har fået færdigheder i forskellige kulinariske miljøer, fra chokolade til pâtisserie. Jeg arbejdede på en restaurant med Michelin-stjerner og finpudsede mine færdigheder i et tempofyldt miljø.

Kok

Varm og velsmagende spisning ved Cam

Seks års erfaring har jeg arbejdet på traditionelle restauranter og som privat kok og catering til forskellige arrangementer. Jeg studerede gæstfrihed og catering på École Hôtelière de Paris. Jeg driver min egen virksomhed og arbejder direkte med kunderne for at skabe velsmagende kulinariske oplevelser.

Kok

Paris

Fransk kok for en uforglemmelig oplevelse

Mit navn er Lila, og jeg har 12 års erfaring inden for det kulinariske område. Jeg er uddannet fra Ferrandi Gastronomy Institute og havde mulighed for at arbejde på prestigefyldte restauranter, bistronomiske etablissementer samt franske bryggerier af høj kvalitet, hvor jeg raffinerede mine madlavningsfærdigheder.

Kok

Paris

Marions kulinariske rejse

10 års erfaring har jeg lavet mad i Paris og nærliggende forstæder siden 2015. Jeg har en kandidatgrad i jura og statsvidenskab og ET stort køkken. Jeg organiserede en mexicansk tacqueria i forklædning til et enkelt forslag.

Alle kokketjenester

Plantebaserede lækkerier af kokken Marion

10 års erfaring Jeg elsker at dele min passion for madlavning og lave særlige retter med mine gæster. Jeg gennemførte et professionelt omskolingsprogram (CAP Cuisine) i 2015. Jeg har lavet mad til over 900 gæster og været partnerkok hos La Belle Assiette (2015 til 2023).

Traditionel italiensk madlavning af Daniele

19 års erfaring, jeg arbejdede på restauranter med Michelin-stjerner. Jeg studerede på Hotel School of Rome og fik en Bac Pro med 80/100. Jeg hjalp med at få titlen på den bedste italienske restaurant i London i 2015.

Fransk mad fra Jeff

20 års erfaring Privat hjemmekok, jeg lavede mad til en indretningsarkitekt i Vogeserne. Jeg er uddannet i kulinarisk, wienerbrød og charcuteri-administration. Jeg var kok og konditor i berømte etablissementer.

Tilpasset menu af Dowenson

15 års erfaring i samarbejde med førsteklasses huse og VIP-cateringservice. Jeg har en stærk baggrund inden for madlavning. Jeg har afholdt kulinariske arrangementer på Parc des Princes og samarbejdet med mærker.

Klassiske franske spisesteder ved Jean

8 års erfaring har jeg uddannet mig hos Tour d'Argent og Le Meurice og blev senere privat kok. Jeg er uddannet under Yannick Alleno, en mester i regional innovation. Jeg arbejdede på Tour d'Argent, en historisk parisisk restaurant.

Global smag af Patrick

Fem års erfaring tager jeg mit eget internationalt smede kulinariske perspektiv med til hvert måltid, jeg laver. Jeg lærte forskellige kulinariske traditioner gennem selvstudium. Jeg har en multikulturel tilgang til madlavning, der forbedrer min evne til at komme i kontakt med gæster.

Moderne fransk mad af Laurent

20 års erfaring tilbyder jeg en blanding af moderne og traditionel fransk mad med autenticitet og kreativitet. Jeg lærte under Christophe Michalak, Thierry Marx og Cyril Lignac. Jeg deler ofte mine kulinariske færdigheder om madlavningsshows til det nationale tv-netværk.

A la table par May

Jeg er passioneret omkring at dele gode ting gennem madlavning. Jeg inviterer dig på en ægte gourmetrejse, der er lavet af autentiske og sæsonbestemte smage. Mit kulinariske eventyr begyndte på hotelskolen i Paris, før jeg fortsatte på en bistronomisk restaurant. Det var dengang alene, jeg valgte at blomstre, for at give min kreativitet frit i forskellige etablissementer. Hvad driver mig? Kærligheden til produktet, glæden ved overførsel og søgen efter dristige og harmoniske aftaler. Jeg lægger stor vægt på at arbejde sammen med producenterne for at forbedre og forbedre deres produkter gennem sæsonbestemt, lokalt og meningsfuldt køkken. For dem, der ønsker det, ledsager jeg mine nøje udvalgte vinretter for at skabe retfærdige og overraskende vinkombinationer.

Autentisk fransk mad af Eglantine

8 års erfaring Jeg er en kok, der specialiserer sig i frisk og sæsonbestemt fransk mad, med en præference for økologisk. Jeg finpegede mine færdigheder på Le Desnoyez i Paris og fik ET Cuisine-diplom. Jeg arbejdede med kulinarisk forlag for Alain Ducasse, inden jeg begyndte min karriere i køkkenet.

Afro-karibisk fine spisesteder af Jonathan

8 års erfaring bringer jeg high-end madlavning til kunder og tilbyder konsulenttjenester for at hæve fine spisesteder. Jeg er uddannet i Guadeloupe, før jeg udvider min horisont i Storbritannien og Paris. Jeg finpegede mit håndværk på de bedste luksushoteller som The Peninsula og Plaza Athénée.

Bæredygtigt vegetarisk køkken ved Manon

13 års erfaring har jeg arbejdet for kendte kokke, arbejdet på forskellige arrangementer, og jeg driver nu mit eget firma. Jeg arbejder konstant på at berige min viden og mine evner som cheffe. Jeg havde mulighed for at arbejde sammen med den berømte franske kok om en særlig begivenhed for Hermès.

Markedsfest af Or

10 års erfaring med praktisk erfaring i de bedste parisiske restauranter og kulinarisk arv fra Nordafrika. Uddannet i Levantine, Middelhavet og nordafrikanske madlavningsteknikker. Led-køkkener i Miznon, Shouk og Dalia i Paris.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen