Skift eller nulstil din adgangskode

Har du glemt din adgangskode, eller har du problemer med at logge ind? Det har vi prøvet. Det er tid til en nulstilling.

Nulstil din adgangskode

1. Gå til siden nulstil adgangskode
    2. Indtast den e-mailadresse, du bruger til Airbnb
    3. Klik på Send nulstillingslink

Du vil få tilsendt en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Hvis du har anmodet om nulstillingslinket mere end én gang, skal du sørge for at bruge den rigtige e-mailadresse. Du skal muligvis også deaktivere din e-mailtjenestes forhåndsvisning af links (f.eks. Outlook) eller mailscannerfunktion, som kan få linket til at udløbe, før du åbner det.

Skift din adgangskode

Hvis du kender din nuværende adgangskode og gerne vil ændre den:

1. Gå til Konto > Login og sikkerhed
    2. Ved siden af Adgangskode skal du klikke på Opdater
    3. Indtast din nuværende adgangskode
    4. Indtast og bekræft din nye adgangskode
    5. Klik på Opdater adgangskode

Opret en adgangskode for at logge direkte ind

Hvis du oprettede en Airbnb-konto ved at knytte den til Facebook, Google eller Apple eller med dit telefonnummer, var det ikke nødvendigt at oprette en adgangskode. Men du har også mulighed for at logge ind direkte ved at oprette en adgangskode. Sådan gør du:

1. Log ud af din Airbnb-konto
    2. Følg trinnene ovenfor for at nulstille din adgangskode