COVID-19-opdatering
    Hvis dine rejseplaner er blevet ændret på grund af COVID-19, kan du ændre eller annullere reservationer på siden med rejser.

Hvordan nulstiller eller ændrer jeg min adgangskode?

Sådan nulstiller du din adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis du har problemer med at logge ind på din konto, skal du gå til sidennulstil adgangskode.

Indtast den e-mailadresse, du bruger til Airbnb, og klik eller tryk så på Send link til at nulstille. Du får en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Sådan ændrer du din adgangskode

Hvis du kender din nuværende adgangskode, og du ønsker at ændre den:

1. Gå til Konto > Login og sikkerhed
    2. Ved siden af Adgangskode skal du klikke eller trykke på Opdater
    3. Indtast din nuværende og din nye adgangskode, bekræft din nye adgangskode, og klik eller tryk derefter på Opdater adgangskode

Sådan opretter du en adgangskode, hvis du har brugt Facebook til at logge ind

Hvis du har oprettet en Airbnb-konto ved at knytte den til Facebook, var det ikke nødvendigt at oprette en adgangskode.

Du kan fortsat logge ind med Facebook, eller hvis du gerne vil oprette en Airbnb-adgangskode:

1. Log ud af din Airbnb-konto
    2. Følg trinnene for at nulstille din adgangskode

Når du har oprettet en Airbnb-adgangskode, kan du ikke længere logge ind med Facebook. Din Airbnb-konto vil dog stadig være forbundet med Facebook.