Airbnb-tjenester

Kokke i Gardena

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Sund sæsonbestemt mad med ernæringskokken Cate

En sund madoplevelse i hjemmet med lokale sæsonbetonede råvarer.

Kreationer med det, man har i spisekammeret, af Kevin

Jeg kombinerer mine rødder i gæstfrihed med kulinariske færdigheder, der er finpudset i køkkener som James Republic.

Mindful måltider med Ryan

Jeg brænder for opmærksom madlavning, der inspirerer til selvtillid og livsstilsændringer.

Middelhavs- og europæisk mad i Michelin-stil

Michelin-uddannet og bringer lokale produkter til dit middagsbord.

Glædelige madoplevelser med kokken Morgan

Som kokuddannet har jeg serveret eksklusive kunder som Kenny G og Lady Gaga.

Globale kulinariske rejser med Shieya

Jeg skaber specialmenuer, der er inspireret af mine sydamerikanske rødder, globale regionale køkkener og fine dining. Jeg elsker at se tilfredse smil og glade smagsløg!

Dejlig familiechef i hjemmet

Jeg har specialiseret mig i måltider med flere retter til særlige arrangementer af alle størrelser.

Kongen af couscous af Lionel

Jeg tilbyder fransk, middelhavs- og mellemøstlig mad til dine arrangementer.

Sofistikerede fusionssmagsvarianter af Chris

Michelin-stjernet uddannet kok med speciale i middelhavskøkken og fine dining. Tidligere på 2-stjernede Spondi, og jeg tilbyder skræddersyede kulinariske rejser til elitesmag og lejligheder.

Rustikke sæsonbestemte festmåltider ved Chloe

Jeg har været i lære på Michaels restaurant under Miles Thompson, der er finalist til James Beard Award.

Kreative napolitanske retter af Brady

Som kok og ejer af Hi-Fi Pizza Pi blander jeg klassiske italienske smagsvarianter med moderne tvist.

Globale smagsvarianter af Keven

Jeg har en formel kulinarisk uddannelse fra USA og Europa og driver et catering- og eventfirma.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen