Airbnb-tjenester

Kokke i Santa Cruz de Tenerife

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Santa Cruz de Tenerife

Kok

Forfatter moderne køkken med traditionel sjæl

20 års erfaring begyndte jeg at lave mad som 17-årig i Italien og lærte den sande betydning af at være kok i Paris. Jeg trænede gennem praktisk erfaring i Italien, Paris og Tenerife. Jeg har arbejdet i hele Europa og lært tradition og innovation i Italien, Frankrig og Spanien.

Kok

Moderne Izakaya-spisning af Marx

8 års erfaring oprindeligt fra Filippinerne, jeg begyndte i multimedier, før jeg fandt min passion: madlavning. Jeg er uddannet på Lyceum University of the Philippines med fokus på asiatiske køkkener. Jeg raffinerede mine færdigheder ved at tilberede måltider med flere retter i et moderne izakaya-miljø.

Kok

Privat middelhavsrestaurant af kokken Roberto

30 års erfaring skaber jeg globale kulinariske øjeblikke til fødselsdage, ferier og familiesammenkomster. Jeg startede min kulinariske rejse som 18-årig og fik praktisk erfaring på spisesteder over hele verden. Jeg tilbyder en intim spisning, hvor gæsterne er vidne til den kulinariske proces.

Kok

Santa Cruz de Tenerife

Food Rebel af Eros

16 års erfaring har jeg skabt et brand, der har rejst i hele Europa, herunder Frankrig, Italien og Luxembourg. Jeg er uddannet i Madrid og Marseille med kokke som Albert Adriá, Oriol og Jamie Oliver. Jeg har været finalist i flere turneringer og mesterskaber med det spanske madlavningsudvalg.

Kok

Havekøkken på gadeniveau

20 års erfaring har jeg lavet min kulinariske identitet ved at arbejde i køkkener med Michelin-stjerner med berømte kokke. Jeg har uddannet kokke som Albert Adrià, Elkano og Jamie Oliver. Jeg arbejdede i køkkener med 1, 2 og 3 Michelin-stjerner med berømte kokke.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen

Flere tjenester at udforske