
Airbnb-tjenester
Kokke i Santa Cruz de Tenerife
Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.
Nyd en oplevelse med en privat kok i Santa Cruz de Tenerife

Kok
Forfatter moderne køkken med traditionel sjæl
20 års erfaring begyndte jeg at lave mad som 17-årig i Italien og lærte den sande betydning af at være kok i Paris. Jeg trænede gennem praktisk erfaring i Italien, Paris og Tenerife. Jeg har arbejdet i hele Europa og lært tradition og innovation i Italien, Frankrig og Spanien.

Kok
Moderne Izakaya-spisning af Marx
8 års erfaring oprindeligt fra Filippinerne, jeg begyndte i multimedier, før jeg fandt min passion: madlavning. Jeg er uddannet på Lyceum University of the Philippines med fokus på asiatiske køkkener. Jeg raffinerede mine færdigheder ved at tilberede måltider med flere retter i et moderne izakaya-miljø.

Kok
Privat middelhavsrestaurant af kokken Roberto
30 års erfaring skaber jeg globale kulinariske øjeblikke til fødselsdage, ferier og familiesammenkomster. Jeg startede min kulinariske rejse som 18-årig og fik praktisk erfaring på spisesteder over hele verden. Jeg tilbyder en intim spisning, hvor gæsterne er vidne til den kulinariske proces.

Kok
Santa Cruz de Tenerife
Food Rebel af Eros
16 års erfaring har jeg skabt et brand, der har rejst i hele Europa, herunder Frankrig, Italien og Luxembourg. Jeg er uddannet i Madrid og Marseille med kokke som Albert Adriá, Oriol og Jamie Oliver. Jeg har været finalist i flere turneringer og mesterskaber med det spanske madlavningsudvalg.

Kok
Havekøkken på gadeniveau
20 års erfaring har jeg lavet min kulinariske identitet ved at arbejde i køkkener med Michelin-stjerner med berømte kokke. Jeg har uddannet kokke som Albert Adrià, Elkano og Jamie Oliver. Jeg arbejdede i køkkener med 1, 2 og 3 Michelin-stjerner med berømte kokke.
Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig
Lokale fagfolk
Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering
Håndplukket for sin kvalitet
Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning
En historik af topkvalitet
Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen