Airbnb-tjenester

Kokke i Oak Ridge

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Kulturelt fusionskøkken af Angines

Jeg værdsætter hver detalje i mine retter og blander globale påvirkninger, der skabe unikke smagsoplevelser.

Sunde, familievenlige måltider af kokken Kamari White

Et udvalg af køkkener, herunder: amerikansk, sydstats, skaldyr, steakhouse, spansk, sushi, ramen, japansk, mexicansk, middelhavs, italiensk, jamaicansk, vegansk og serverede desserter.

Sæsonbestemt kokkebord med Harry

Jeg er superpassioneret madlavner, og jeg laver altid mad med kærlighed i mine retter, og mit mål er at lave et måltid, du aldrig vil glemme.

Mad med global inspiration af kokken Hak

Jeg blander globale smagsvarianter ved hjælp af friske ingredienser og dristige krydderier.

Magiske menuer af Dillon

Jeg er kok, der har arbejdet hos Disney, og jeg elsker at lave et show og fortælle en historie.

Udforskning af temakøkkener med kokken David

Jeg specialiserer mig i tilpassede madoplevelser og tilbyder udvalgte flerretters middage og fordybende kulinariske masterclasses, der er skræddersyet til enhver lejlighed

Innovativ spisning med Valentina

Passioneret for friske, lokale råvarer og innovative madlavningsteknikker.

Stilfuldt kokkebord ved Krystin

Jeg er stolt af, hvordan jeg præsenterer den mad, jeg serverer, og stræber efter at levere uovertrufne retter.

Gourmetborde ved TURRAS

Jeg laver udsøgte, håndlavede smørepålæg til særlige lejligheder og fester.

Forhøjede gourmet-smagsvarianter af kokken Shanna

Jeg skaber mindeværdige gourmetoplevelser med friske, lokalt fremskaffede råvarer.

Madfantasi af Dillon

Jeg er en kulinarisk tryllekunstner, der kan få alt til at ske i køkkenet.

Latinamerikansk fusionskøkken af Josefina

Jeg skaber uforglemmelige madoplevelser med dristige krydderier og moderne servering.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen