Airbnb-tjenester

Kokke i Le Pré-Saint-Gervais

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Sæsonmenu: Vinterens signatur, kokken Neraudeau

Valentin Neraudeau, forfatter til "Fra familiens køkkenhave til ekstraordinære borde", har arbejdet sammen med Michel Guérard. Sæsonbestemte kulinariske kreationer, der kan tilpasses efter din smag og allergier.

Kreative menuer af Stanislas

Jeg har arbejdet over hele verden og senest på La Table de Cybèle.

Isda privat kok

Jeg vil gerne give mine gæster den bedste oplevelse og lade dem prøve mine kreationer, som er lavet med sæsonbestemte produkter.

Kreative menuer af Faustine

Som hjemmekok udtænker jeg kreative opskrifter, der forener æstetik og lækkerier.

Menu Inspiration af øjeblikket af kok Ecem

Hver ret afspejler min erfaring i prestigefyldte køkkener.

Søde øjeblikke med kokken Fanny

Jeg tilbereder lækre hjemmelavede desserter og skaber en blød og venlig atmosfære for et uforglemmeligt sødt øjeblik.

Kreative måltider af Carla

Jeg tilbyder et køkken, der er inspireret af mit arbejde på stjernerestauranter.

Privat kok Andrea

Italiensk køkken, tradition, kreativitet, tilpassede retter, sanseoplevelse.

Kokkens menuer fra dit køleskab af Philippe

Som leder af stjernekøkkener siden 2009 skaber jeg opskrifter, der forbedrer hverdagen.

AlkimiaChef af Giovanni

Jeg er specialiseret i italiensk mad og skaber oplevelser fra hyggelige middage i hjemmet til elegante arrangementer, der blander tradition, smag og en ægte smag af Italien.

Måltider i hjemmet af Laura

Plaza Athénée og Baudelaire har lært mig at udvide mine gastronomiske færdigheder.

Sæsonbestemt og velsmagende mad af Nathan

Hjemmelavede, velsmagende og sæsonbestemte måltider, tilberedt i dit hjem for et behageligt og praktisk ophold. Smag de lokale smage uden at løfte en finger.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen