Airbnb-tjenester

Kokke i Richmond Hill

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Smagen af Italien

Italiensk mad, peruvianske cevicher, fransk, spansk, middelhavsinspireret med mere.

Privat kok Konrad

Fransk, italiensk, japansk fusion, sæsonbestemt, smagsmenuer, familiestil.

Kokken Anthony – luksuriøs privat kokkeoplevelse

Skræddersyede madoplevelser i hjemmet med sæsonbestemte kvalitetsingredienser, gennemtænkt teknik, opmærksom service og problemfri oprydning for en stressfri aften.

Fra Michelin-smagning til familiemåltider af R A

Jeg tager min Michelin-stjertrædning og min erfaring som chefkok med hjem til dig.

Kokkens tallerken

"Jeg bringer de færdigheder, jeg har finpudset gennem en lang karriere inden for fine spisesteder og gastronomi, og blander unikke caribiske smagsvarianter og ingredienser for at skabe en karakteristisk kulinarisk oplevelse på den globale scene."

Privat kok Alexander

Sæsonbestemt, sjælfuld mad, fra jord til bord, lokale råvarer, raffinerede teknikker.

Privat kok og elegant borddækning med Ava

Jeg tilbyder gennemtænkte, sæsonbestemte menuer til retreats, private middage og intime arrangementer.

Sæsonbestemt smagningsmenu

De fineste ingredienser præsenteret med moderne teknikker.

Italiensk-inspirerede kreationer af Alshaaf

Jeg er SSC på Oretta, en eksklusiv italiensk restaurant, og jeg er i gang med at tage en kandidat i kulinarisk kunst.

Privat kokkeservice af Chris Gironda

GTA's mest eksklusive private madoplevelse, der bringer mad i restaurantkvalitet ind i dit eget hjem

Sæsonbestemte specialiteter fra Jayne

Jeg tilbyder menuer med tre og fire retter, fra italienske retter til middelhavsinspirerede festmåltider.

Middelhavs- og italiensk mad med Andrey

Medbring kokkeoplevelsen til din Airbnb med over 15 års kulinarisk ekspertise

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen