Airbnb-tjenester

Kokke i Denver

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Kokken Nakias middagsselskaber og madlavningskurser

Jeg prioriterer nysgerrighed, kreativitet og sjov, når jeg laver et lækkert måltid til dit lokalsamfundsorienterede arrangement.

Udforsk plantebaserede smagsvarianter med kokken Vasta

Jeg tilbereder plantebaserede menuer, der er inspireret af min rwandiske baggrund og internationale smagsvarianter.

Elegant middelhavsretter af kokken Marius George

Jeg er uddannet i de bedste europæiske køkkener og har lavet raffinerede retter på tværs af flere køkkener.

En smagsprøve på Rwanda med kokken Vasta

Nærende måltider inspireret af rwandisk tradition og globale kulinariske påvirkninger.

Spisning med globale smagsvarianter af Abbigail

En privat kok med kulinarisk erfaring og ekspertise fra hele verden.

Mad i Colorado med kokken Steve

Privat spisning og måltider leveret til din egen Airbnb-bolig

Smag på verden: Globalt uddannet kok

Udforsk dristige smagsvarianter og fine spisesteder fra en kok, der har rejst verden rundt, og som er blevet vist på Food Network. Uddannet i Italien, Frankrig og Thailand – hvor kultur møder køkkenet lige ved dit bord.

Dani serverer

Jeg har lavet mad til Denver Broncos og været i nyhederne for min madvogn.

Kager fra Maggie

Jeg er certificeret souschef, der tilbyder kager med global inspiration.

Personlig kokketjeneste i Colorado af Colton Wagner

Jeg er personlig kok med over 20 års kulinarriere.

Latinamerikansk fusionskøkken fra Alto

Jeg skaber oplevelser fra gård til bord inspireret af latinamerikanske og globale smagsindtryk.

Afleveringer eller menuer med flere retter af kokken DJ

Sportsbarer, restauranter med tre Michelin-stjerner og alt derimellem. Jeg elsker at lave mad til folk, og jeg lærer altid noget nyt.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen