Airbnb-tjenester

Kokke i Denver

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Live paella med kokken Rojjers

Jeg tilføjer et strejf af smag fra Caribien og Middelhavet til hver paella, jeg laver, med et strejf af min bedstemors, mine lærers og venners smag. Vi kan planlægge din menu med dine kulinariske smag i tankerne

Globalt inspireret køkken af kokken Sean Baldizan

Jeg tilbereder hver ret med glæde og omhu ved hjælp af lokale ingredienser og globale teknikker.

Slap af, spis, gentag med kokken Bria

Fra hyggelige bruncher til elegante middage: Kokken Bria tilfører din Airbnb-ophold smag af restaurantkvalitet, så du virkelig kan slappe af, spise og gentage de gode stunder.

Kokken Nakias middagsselskaber og madlavningskurser

Jeg prioriterer nysgerrighed, kreativitet og sjov, når jeg laver et lækkert måltid til dit lokalsamfundsorienterede arrangement.

Udforsk plantebaserede smagsvarianter med kokken Vasta

Jeg tilbereder plantebaserede menuer, der er inspireret af min rwandiske baggrund og internationale smagsvarianter.

Sæsonbestemte globale smagsoplevelser fra Brenden

Traditionelle verdensretter, der blander passion med præcision og tålmodighed.

Colorado-kokken

Dygtig til elegante, enkle retter; ekspert i madlavning, kost, arrangementer og undervisning.

Eksklusiv privat spisning med Luciano

Jeg specialiserer mig i at skabe raffineret mad i verdensklasse.

Kager fra Maggie

Jeg er certificeret souschef, der tilbyder kager med global inspiration.

Spisning med globale smagsvarianter af Abbigail

En privat kok med kulinarisk erfaring og ekspertise fra hele verden.

En smagsprøve på Rwanda med kokken Vasta

Nærende måltider inspireret af rwandisk tradition og globale kulinariske påvirkninger.

Mad i Colorado med kokken Steve

Privat spisning og måltider leveret til din egen Airbnb-bolig

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen