Airbnb-tjenester

Kokke i Boulder

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Alle kokketjenester

Slap af, spis, gentag med kokken Bria

Fra hyggelige bruncher til elegante middage: Kokken Bria tilfører din Airbnb-ophold smag af restaurantkvalitet, så du virkelig kan slappe af, spise og gentage de gode stunder.

Udforsk plantebaserede smagsvarianter med kokken Vasta

Jeg tilbereder plantebaserede menuer, der er inspireret af min rwandiske baggrund og internationale smagsvarianter.

Colorado-kokken

Dygtig til elegante, enkle retter; ekspert i madlavning, kost, arrangementer og undervisning.

Spisning med globale smagsvarianter af Abbigail

En privat kok med kulinarisk erfaring og ekspertise fra hele verden.

En smagsprøve på Rwanda med kokken Vasta

Nærende måltider inspireret af rwandisk tradition og globale kulinariske påvirkninger.

Mad i Colorado med kokken Steve

Privat spisning og måltider leveret til din egen Airbnb-bolig

Globale kulinariske rejser med Tiff

For rejsende tilbereder jeg måltider i verdensklasse i alle omgivelser.

Smag på verden: Globalt uddannet kok

Udforsk dristige smagsvarianter og fine spisesteder fra en kok, der har rejst verden rundt, og som er blevet vist på Food Network. Uddannet i Italien, Frankrig og Thailand – hvor kultur møder køkkenet lige ved dit bord.

Gourmetoplevelse

Madlavning er min måde at skabe forbindelse på. Med over to årtier i professionelle køkkener laver jeg personlige måltider af friske lokale ingredienser. Jeg er her for at gøre din madoplevelse ubesværet.

Latinamerikansk fusionskøkken fra Alto

Jeg skaber oplevelser fra gård til bord inspireret af latinamerikanske og globale smagsindtryk.

Afleveringer eller menuer med flere retter af kokken DJ

Sportsbarer, restauranter med tre Michelin-stjerner og alt derimellem. Jeg elsker at lave mad til folk, og jeg lærer altid noget nyt.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen