Airbnb-tjenester

Kokke i Asheville

Find en unik tjeneste med en lokal fagperson som vært på Airbnb.

Nyd en oplevelse med en privat kok i Asheville

Kok

Bæredygtigt middelhavskøkken ved Amber

8 års erfaring har jeg været kok på flere restauranter og specialiseret mig i middelhavskøkken. Jeg uddannede mig i high-end køkkener, før jeg studerede på kulinarisk skole. Jeg tog et midlertidigt job som forberedende kok kl. 17, men gjorde det til en succesfuld karriere.

Kok

Argentinsk grillning af Guillermo

18 års erfaring. Jeg specialiserer mig i argentinske madlavningsteknikker med åben ild. Jeg er født og opvokset i Buenos Aires og lærte hemmelighederne bag brandmad fra min bedstefar. Jeg ejede og drev Las Piedras, en argentinsk grill i Costa Rica.

Kok

Livlige smagsvarianter af Amber

Jeg hedder Kim, og jeg er din concierge. Jeg konfigurerer din reservation og sætter dig i forbindelse med kokken Amber, når du har booket. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Kokken Amber er professionel kok og underviser, der specialiserer sig i middelhavs- og nyamerikansk køkken. Baseret i syd sætter hun også sit eget twist på sydlige retter og tror på levende, dristige smagsvarianter, der gør en erklæring. Amber, der er 23 år gammel, har oprettet et avanceret kulinarisk pensum for studerende og tjent flere priser og nomineringer til madlavningskonkurrencer. • Culinary Arts AAS fra AB Tech • 2018 Mystery Basket Competition - 1st place winner • 2021 Best New Restaurant Chef Nomination •Nominering af bedste spiseoplevelse i 2021 Vi glæder os til at bringe en unik spiserejse til dit bord.

Kok

Moderne latinske smage af Kevin

10 års erfaring, jeg startede på min families restaurant som opvaskemaskine og arbejdede mig op. Jeg gik på kulinarisk skole på Asheville-Buncombe Community College. Jeg hjalp Oxomoco med at få en Michelin-stjerne som Chef de Cuisine.

Private kokke, der tilbereder det perfekte måltid til dig

Lokale fagfolk

Stil din appetit med vores udvalg af alt fra private kokke til tilpasset catering

Håndplukket for sin kvalitet

Alle kokke vurderes på baggrund af deres erfaring med madlavning

En historik af topkvalitet

Mindst 2 års erfaring inden for madlavningsbranchen