Festmåltid med levende ild af kok G

Jeg skaber fordybende kulinariske oplevelser, der blander tradition, ild og smag fra argentinsk asado og langsom madlavning over åben ild.
Oversat automatisk
Kok i Asheville
Leveres i din bolig

Traditionel grill

973 kr DKK 973 kr DKK per gæst
Mindst 3.243 kr DKK for at booke
En traditionel asado i gaucho-stil bringer essensen af argentinsk grill til dit bord. Kulgrillet Ribeye Røget sennepsflankesteak Jernkors svineribben Grillet kylling i Asado-stil Kulgrillede Teriyaki grøntsager Søde kartofler "Al Rescoldo" Special Cæsarsalat

Komplet asado-oplevelse

1.103 kr DKK 1.103 kr DKK per gæst
Mindst 3.243 kr DKK for at booke
Oplev en ægte argentinsk asado med friske, sæsonbestemte produkter. En fest for hele familien: Forretter Choripán Sliders Røgede Portobello- og brie-bites Kammuslinger indrullet i prosciutto Første kursus Patagonisk høstsalat Hovedret Kulgrillet Ribeye Røget sennepsflankesteak Jernkors svineribben Grillet kylling i Asado-stil Kulgrillede Teriyaki grøntsager Søde kartofler "Al Rescoldo" Dessert Fuegos' bourbonchokoladebrownie

Fra havet til grillen

1.103 kr DKK 1.103 kr DKK per gæst
Mindst 3.243 kr DKK for at booke
Rejer, kammuslinger, østers, laks, guldmakrel, snapper og blæksprutte. Alt sammen i gaucho-stil på vores åben ild-grill.

10-retters menu med live-fire

1.168 kr DKK 1.168 kr DKK per gæst
Mindst 5.837 kr DKK for at booke
Første ret: Ember-Kissed Oysters Anden ret: Provoleta a la Parrilla Tredje ret: Høstsalat Fjerde ret: "A la Llama" Carolinaørred Femte ret: Røget polentamedaljon Sjette ret: 'A la Cruz' baby-rygribben Syvende ret: Stegte kyllingevinger Ottende ret: 24-timers tørret Filet Mignon Niende ret: Sæsonbestemte rod- og vinstokgrøntsager Dessert: Traditionel tærte med frisk fløde og bær
Du kan sende en besked til Guillermo for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
16 års erfaring
Næsten 20 års erfaring som professionel kok med åben ild.
Karrierehøjdepunkt
Ejer og chefkok på Las Piedras, argentinsk grill og restaurant, i over 15 år.
Uddannelse og kurser
Jeg er født og opvokset i Buenos Aires, og jeg lærte hemmelighederne bag madlavning over åben ild af min bedstefar.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

5.0 ud af 5 stjerner ud fra 2 omtaler

0 af 0 elementer vises

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Asheville, Candler og Canton. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 20 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.
1.103 kr DKK Fra 1.103 kr DKK per gæst
Mindst 3.243 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?

Festmåltid med levende ild af kok G

Jeg skaber fordybende kulinariske oplevelser, der blander tradition, ild og smag fra argentinsk asado og langsom madlavning over åben ild.
Oversat automatisk
Kok i Asheville
Leveres i din bolig
1.103 kr DKK Fra 1.103 kr DKK per gæst
Mindst 3.243 kr DKK for at booke
Gratis annullering

Traditionel grill

973 kr DKK 973 kr DKK per gæst
Mindst 3.243 kr DKK for at booke
En traditionel asado i gaucho-stil bringer essensen af argentinsk grill til dit bord. Kulgrillet Ribeye Røget sennepsflankesteak Jernkors svineribben Grillet kylling i Asado-stil Kulgrillede Teriyaki grøntsager Søde kartofler "Al Rescoldo" Special Cæsarsalat

Komplet asado-oplevelse

1.103 kr DKK 1.103 kr DKK per gæst
Mindst 3.243 kr DKK for at booke
Oplev en ægte argentinsk asado med friske, sæsonbestemte produkter. En fest for hele familien: Forretter Choripán Sliders Røgede Portobello- og brie-bites Kammuslinger indrullet i prosciutto Første kursus Patagonisk høstsalat Hovedret Kulgrillet Ribeye Røget sennepsflankesteak Jernkors svineribben Grillet kylling i Asado-stil Kulgrillede Teriyaki grøntsager Søde kartofler "Al Rescoldo" Dessert Fuegos' bourbonchokoladebrownie

Fra havet til grillen

1.103 kr DKK 1.103 kr DKK per gæst
Mindst 3.243 kr DKK for at booke
Rejer, kammuslinger, østers, laks, guldmakrel, snapper og blæksprutte. Alt sammen i gaucho-stil på vores åben ild-grill.

10-retters menu med live-fire

1.168 kr DKK 1.168 kr DKK per gæst
Mindst 5.837 kr DKK for at booke
Første ret: Ember-Kissed Oysters Anden ret: Provoleta a la Parrilla Tredje ret: Høstsalat Fjerde ret: "A la Llama" Carolinaørred Femte ret: Røget polentamedaljon Sjette ret: 'A la Cruz' baby-rygribben Syvende ret: Stegte kyllingevinger Ottende ret: 24-timers tørret Filet Mignon Niende ret: Sæsonbestemte rod- og vinstokgrøntsager Dessert: Traditionel tærte med frisk fløde og bær
Du kan sende en besked til Guillermo for at tilpasse eller foretage ændringer.

Mine kvalifikationer

Kok
16 års erfaring
Næsten 20 års erfaring som professionel kok med åben ild.
Karrierehøjdepunkt
Ejer og chefkok på Las Piedras, argentinsk grill og restaurant, i over 15 år.
Uddannelse og kurser
Jeg er født og opvokset i Buenos Aires, og jeg lærte hemmelighederne bag madlavning over åben ild af min bedstefar.
For at hjælpe med at beskytte din betaling skal du altid bruge Airbnb til at sende penge og kommunikere med værter.

Min ekspertise

5.0 ud af 5 stjerner ud fra 2 omtaler

0 af 0 elementer vises

Jeg kommer hen til dig

Jeg er vært for gæster i Asheville, Candler og Canton. Du kan sende en besked til mig, hvis du ønsker at booke et andet sted.

Ting, du skal vide

Gæstekrav

Gæster i alderen 2 og opefter kan deltage, op til 20 gæster i alt.

Tilgængelighed

Send en besked til din vært for at få flere oplysninger. Få mere at vide

Annulleringspolitik

Annuller mindst 3 dage før starttidspunktet for at få fuld refusion.

Kokke på Airbnb bliver kvalitetstjekket

Kokke evalueres på baggrund af deres professionelle erfaring, portefølje af kreative menuer og ry for ekspertise. Få mere at vide
Kan du se et problem?